Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Популярні Іграшки На Новий Рік (2019-2021) - ТОП 30 Кращих

Популярні Іграшки На Новий Рік (2019-2021) - ТОП 30 Кращих

Що подарувати дитині на Новий Рік (2019-2020) — ТОП-30 кращих іграшок 2019 року!

Блог: Що подарувати дитині на Новий Рік

Новорічні та різдвяні свята вже зовсім скоро! Саме час обирати подарунки для дітей, які щиро вірять в казку і з нетерпінням чекають настання Нового року! Іграшки на Новий рік 2019 радують своєю різноманітністю і якістю виконання. Але що конкретно подарувати синові чи доньці, щоб у відповідь отримати найдорогоцінніше — щиру посмішку і непідробну радість в очах дитини?

Ми вирішили трохи спростити завдання батькам, і підготували добірку популярних іграшок для дітей, в яку увійшли як хіти сезону 2019, так і товари, які вже не перший рік посідають лідерські позиції в рейтингах продажів. У нашому каталозі ви легко підберете іграшки на Новий рік 2019, а ця стаття допоможе вам краще зорієнтуватися в асортименті і дізнатися про переваги сучасних діточок.

 

Популярні іграшки для дівчаток 2019-2020

Найбажанішим подарунком маленьких дівчаток як і раніше залишаються ляльки, але в великому асортименті представлених на світовому ринку іграшок часом складно зорієнтуватися навіть «бувалим» батькам. До того ж, крім ляльок є ще конструктори, м'які іграшки, пазли, настільні ігри, інтерактивні іграшки та багато іншого.

Ми підібрали ТОП товарів для дітей, які можна розглядати як варіант новорічного подарунка. Більше товарів та інформації про те, які іграшки зараз в тренді, ви легко знайдете на сторінках Nosorog.net.ua.

№1. Поні Hasbro в блискучих спідницях

Блог: Поні Hasbro в блискучих спідницях

Які іграшки зараз популярні у дівчаток? Безпрограшний варіант – герої улюблених мультсеріалів і все, що з ними пов'язано! На щастя, у продажу можна зустріти безліч ліцензованих дитячих іграшок за мотивами кращих українських, зарубіжних мультфільмів. У каталозі нашого і інтернет-магазину можна підібрати іграшки на будь-який смак і гаманець.

Ваша донечка без розуму від чарівних героїнь мультсеріалу My Little Pony? Тоді їй точно сподобається набір Поні в блискучих спідницях від бренду Hasbro. Крім фігурки в комплект включені стильні аксесуари, які допоможуть урізноманітнити гри з улюбленим мультяшним персонажем. Рекомендуємо звернути увагу і на інші товари з серії «My Little Pony».

Придбати

№2. Розумне цуценя з технологією Smart Stages від Fisher-Price

Блог: Розумне цуценя з технологією Smart Stages від Fisher-Price

Хочете зробити дитині корисний розвиваючий подарунок до Дня Святого Миколая, Нового року або Різдва? Привабливе щеня з сімейства розумних звіряток Fisher-Price стане для дитини відмінним компаньйоном, з якими можна вчитися граючи! Щеня володіє бешкетною і веселою вдачею, жваво реагує на дотики до лапок, вушок, милому пузику.

Електронні навчальні іграшки від Fisher-Price завоювали велику армію прихильників серед українських батьків, тому ми не могли не включити їх в ТОП найпопулярніших іграшок для дітей 2019. З повним асортиментом товарів від цього європейського бренду можна ознайомитися, скориставшись зручним функціоналом нашого інтернет-магазину!

 

Придбати

№3. Набір Barbie «Кольоровий Сюрприз»

Блог: Набір Barbie «Кольоровий Сюрприз» width=

Говорячи про модні іграшки для дівчаток 6-7 років було б просто злочинним упущенням не згадати новинку з серії іграшок Barbie. Учасники команди MATTEL не перестають радувати маленьких прихильниць випуском нових наборів для ігор з легендарної Барбі. І ось в продажу з'явився довгоочікуваний «Кольоровий Сюрприз», який дозволить дитині приміряти на себе роль справжнього зоряного стиліста! У набір входить все необхідне для створення стильних образів: ексклюзивні трафарети, спеціальний олівець, красиві шпильки і багато іншого.

У каталозі нашого інтернет-магазину вас також чекають більше сотні інших товарів з серії Barbie, серед яких можна легко і швидко підібрати подарунок до Нового року, іншим важливим подіям.

 

Придбати

№4. Лялька Barbie «Дизайн-студія»

Блог: Лялька Barbie Дизайн-студія

Ваша маленька принцеса любить майструвати модні наряди для своїх ляльок? Тоді набір «Дизайн-студія», безсумнівно, стане для неї найкращим подарунком до Нового року 2019. У цьому наборі є все необхідне для створення ексклюзивних нарядів для Barbie. Але ж знаменита на весь світ лялечка та ще модниця, і дуже любить приміряти на себе нові образи! Складно собі уявити країну дитинства без Барбі, саме тому ми включили її в список популярних іграшок на Новий рік 2019.

 

До речі, у новій лялечки вашої доньки буде кому демонструвати ексклюзивні сукні? Ні? Нам здається, Кен Модник складе Барбі з цього набору чудову компанію. Придивіться до цього хлопчини уважніше!

Придбати

№5. М'яка іграшка «Зоряний Єдиноріг»

Блог: М'яка іграшка Зоряний Єдиноріг

Діти вірять в диво і з нетерпінням чекають новорічних свят. Завдання батьків — не розчарувати свою маленьку принцесу і піднести їй дійсно чарівний, незабутній подарунок. М'який плюшевий Єдиноріг — улюблений персонаж з мультиків і добрих дитячих казок, який може оселитися у вас дома! Іграшки на Новий рік повинні бути особливими, адже в це свято, як відомо, збуваються найзаповітніші мрії.

Діти дуже трепетно ставляться до плюшевих друзів, люблять влаштовувати з ними веселі ігри. Більше 300-ти яскравих казкових персонажів з нетерпінням чекають зустрічі з новим власником на сторінках нашого каталогу м'яких іграшок NICI.

 

Придбати

№6. Лялька BABY BORN серії «Ніжні обійми» - ЗИМОВА

Блог: Лялька BABY BORN серії Ніжні обійми

Маленькі дівчатка полюбляють грати в «доньки-матері», у всьому наслідуючи дорослим членам сім'ї, а особливо найкращим, самим дбайливим, найулюбленішим матусям. Будьте впевнені, лялечка із серії «Ніжні обійми» стане бажаним подарунком для будь-якої маленької принцеси у віці від 3-х років! У набір входить реалістичний пупс, зимовий одяг і аксесуари, які будуть потрібні дитині для догляду за «дитиною».

У нашому каталозі Ви знайдете більше двох десятків лялечок BABY BORN та інші модні іграшки для дівчаток, які можна придбати в кілька кліків, за дуже приємними цінами!

 

Придбати

№7. Пазли «Принцеса Флора» від бренду «Пуззліка»

Блог: Пазли Принцеса Флора

Популярні іграшки для дітей 2019 року — це не тільки новомодні роботизовані, інтерактивні, супертехнологічні пристрої, які мало в чому поступаються дорослим гаджетам, а й старі добрі пазли. Збирати окремі сегменти в яскраву барвисту картинку люблять і діти, і дорослі. Але якщо старші віддають перевагу повозитися з пазлами з сотень елементів, то дитині, яка тільки починає освоювати захоплююче заняття, краще купити набір, що складається з невеликої кількості великих сегментів. Відмінним вибором стане портрет Принцеси Флори, призначений для дітей від 2-х років.

У нашому віртуальному супермаркеті ви знайдете більше 1000 сучасних дитячих пазлів, тому не втрачайте часу дарма і вибирайте подарунки, які допоможуть веселіше провести затишні домашні вечора під час новорічних свят і зимових канікул!

 

 

Придбати

№8. Лялька Штеффі «Вечірній стиль» від Simba

Блог: Лялька Штеффі Вечірній стиль

Німецька фрау Штеффі володіє феноменальною здатністю поєднувати турботу про членів своєї сім'ї і кар'єру, але при цьому не забуває відпочивати. Лялечка вже підібрала собі стильний наряд для новорічної вечірки, а ваше завдання – допомогти їй на неї потрапити! Така красуня просто не могла не увійти в топ модних іграшок для дітей 2019, адже у неї стільки позитивних якостей і є всі шанси стати королевою святкового вечора. До речі, її молодша сестричка Еві теж не проти повеселитися, і готова прибігти на новорічний бал в казковій кареті, екіпажі або в санях, запряжених чарівним оленем!!

 

Придбати

№9. Конструктор Play BIG «Маша і Ведмідь. Город»

Блог: Конструктор Play BIG Маша і Ведмідь. Город

Вашу маленьку доньку неможливо відірвати від перегляду мультсеріалу «Маша і Ведмідь»? Тоді ми знаємо яким подарунком ви зможете порадувати дитину чарівним ранком Нового 2019 року! Коробочка з сучасним конструктором Play Big, знайдена під ялинкою вранці першого січня, вже до вечора стане іграшковим городом, де Маші з її вірним помічником і другом кроликом належить зібрати багатий урожай.

Такий конструктор неодмінно викличе інтерес у маленькій чомучки. В якості подарунка ви також можете розглянути конструктор «Маша і Ведмідь. Пасіка», або купити обидва набору, щоб зробити домашні ігри ще більш видовищними і захоплюючими! Найпопулярніші іграшки для дітей за дуже привабливими цінами!

 

 

Придбати

№10. Набір Enchantimals «Хобі на колесах»

Блог: Набор Enchantimals Хобі на колесах

Забавні Лялечки Enchantimals від бренду MATTEL відмінно вписуються в добірку модних іграшок для дівчаток 2019 року. Чарівниці з незвичайною зовнішністю і їхні вихованці живуть в світі Enchantimals і пов'язані між собою магічними узами. Лялечки і тварини дуже схожі зовні, характером, захопленнями. Вони щиро піклуються один про одного, дуже люблять веселі розваги. Вашій дитині буде цікаво грати з фігурками і аксесуарами з набору «Хобі на колесах», а ви зможете бути впевнені в безпеці оригінальних іграшок MATTEL.

В каталоге нашего интернет-магазина вы найдете более двух десятков лялечок Enchantimals, кожна з яких здатна стати найкращим новорічним подарунком для вашої доньки!

 

Придбати

№11. Іграшка «Bath Flower» від Chicco

Блог: Іграшка Bath Flower

Найкращі іграшки для дітей від 1 року повинні бути цікаві дитині і не нести загрози його життю і здоров'я, володіти оптимальним співвідношенням ціни і якості. Саме до таких іграшок можна віднести «Bath Flower» від бренду Chicco. Оригінальна квіточка дозволить перетворити звичайнісіньке купання в радісну і забавну гру, розважаючи дитину різноманітними чарівними ефектами.

В розділі «Іграшки для ванної» нашого інтернет-магазину представлено близько півсотні товарів на будь-який смак і гаманець.

 

Придбати

№12. Лялька Barbie «Королівська наречена»

Блог: ялька Barbie Королівська наречена

Лялька Барбі Королівська наречена — розкішна принцеса, якій дуже скоро доведеться стати турботливою і люблячою дружиною. Дизайнери на славу постаралися над весільним вбранням Барбі: плаття з неймовірної краси візерунками і найтоншими мереживами, вишукані намиста і тіара, ніжний букет. Ми впевнені, що ТОП модних іграшок для дівчаток 2019 був би не повним без Barbie..

Яке ж весілля без нареченого? Щоб сюрприз став ще більш яскравим і незабутнім, пропонуємо замовити ляльку Кен Наречений з асортименту MATTEL.

Придбати

№13. Набір для акварельного живопису «Cakes»

Блог: Набір для акварельного живопису «Cakes»

У Вашій родині підростає творча особистість, і Ви намагаєтеся всіляко заохочувати захоплення доньки? Набір для акварельного живопису «Cakes» стане прекрасним подарунком для юної художниці. У коробці вже є все необхідне, щоб крок за кроком створювати «кондитерські шедеври» на бумаге.

Картини за номерами сьогодні впевнено входять в Топ модних іграшок для дітей 2019, що не може не радувати дбайливих батьків, які керуються принципом – все найкраще дітям!

Придбати

№14. Інтерактивна іграшка «Покорми Котеня» (серія Hasbro Furreal Friends)

Блог: Інтерактивна іграшка Покорми Котеня

Миле кошеня з дивовижними здібностями дуже потребує любові і дбайливих ручок. Подаруйте його вашому малятку на Новий рік, і вона із задоволенням подбає про цього ласкавого і ніжного звіря, м'які плюшеві лапки якого просто створені для обнімашок! Малюка можна годувати з пляшечки, і він кожен раз буде ласкаво дякувати своїй маленькій господині, засипати в її обіймах і видавати мімішні звуки при пробудженні!

У нашому інтернет-магазині представлені й інші розвиваючі іграшки для дітей, серед яких обов'язково знайдеться та сама, здатна стати приємним новорічним сюрпризом для вашої дитини! Ми пропонуємо популярні іграшки 2018-2019 з доставкою по Києву, в регіони України!

 

Придбати

№15. Настільна гра Feelindigo Морозиво

Блог: Настільна гра Feelindigo Морозиво

Настолка «Морозиво» від Feelindigo — нова розвага для дітей і дорослих, яке стане вдалим доповненням домашньої ігротеки. Тим більше, що не за горами зимові канікули!

Ваша маленька принцеса любить влаштовувати піжамні вечірки з улюбленими подружками? Тоді питання з подарунком вирішене! Настільна гра дозволяє учасникам перевтілитися в спритних і веселих продавців морозива, які обожнюють своє заняття і конкурувати з іншими морозивниками. На сторінках нашого каталогу Ви знайдете інші популярні іграшки для дітей від 10 років, в тому числі — сотні захоплюючих настолок від кращих світових виробників!

 

Придбати

Популярні іграшки для хлопчиків 2019-2020

 

Для щасливих батьків спадкоємців чоловічої статі ми підібрали найпопулярніші іграшки для хлопчиків різних вікових груп. Сподіваємося, що цей матеріал допоможе вам зробити правильний вибір, і не упустити можливість порадувати свого найулюбленішого хлопчика приємним новорічним сюрпризом!

№16. Машинка «Блискавичні половинки» від Hot Wheels

Блог: Машинка Блискавичні половинки від Hot Wheels

Машинки «Блискавичні половинки» з першого запуску здатні вразити уяву будь-якого сучасного хлопчака. Так що там діти, дорослі дядьки і тітки дивуються цій хитромудрій задумці конструкторів MATTEL. Машинки складаються з двох половинок на магнітах, і при врізання в «лезо» треку ефектно розлітаються, що робить розігруваний сценарій більш насиченим, динамічним. Якщо купити відразу кілька машинок, можна сміливо комбінувати половинки і отримувати нові оригінальні суперкари.

Задаєтесь питанням що зараз в тренді з іграшок для хлопчиків? Іграшки Hot Wheels щорічно доводять всьому світу свої законні права на перші позиції топових рейтингів, і не планують найближчим часом сходити з п'єдесталу успіху! Також пропонуємо інші варіанти машинок Хот Вілс, треки і гаражі від легенди іграшкового автопрому!

Придбати

№17. ТРАНСФОРМЕРИ 5 (серія Hasbro Делюкс)

Блог: ТРАНСФОРМЕРИ 5 (серія Hasbro Делюкс)

Герої мегапопулярного мультсеріалу «Трансформери» так полюбилися хлопчакам, що їх можна сміливо вносити до списку популярних іграшок 2019 і наступаючого 2020 року. Фігурки з серії Hasbro Делюкс відрізняються високим рівнем деталізації, складної трансформацією, здатністю приймати найрізноманітніші пози і демонструвати динаміку під час захоплюючих ігрових боїв між автоботами і десептиконами.

Трансформер 5 Делюкс стане відмінним подарунком для шанувальників розумних інопланетних роботів віком від 8-ми років. Щоб вибрати іграшки для самих маленьких шанувальників мультсеріалу, пропонуємо перейти до перегляду серії дитячих роботів Transformers.

Придбати

№18. Машинка Donnie Turbo Touch від Chicco

Блог: Машинка Donnie Turbo Touch від Chicco

Машинка Donnie Turbo Touch — ще один яскравий представник іграшкового автопрому, який ідеально підходить для сюжетних і групових ігор. Любов до автомобілів у хлопчиків в крові, тому навряд чи ваш малюк залишиться байдужим до машинки, яка прекрасно ковзає і дріфтує, вміє їздити на бічних, задніх колесах, запускається одним рухом руки!

Найпопулярніші іграшки для хлопчиків від 3 років в широкому асортименті представлені в розділі Іграшкові машинки і на інших сторінках нашого барвистого і змістовного каталогу!

Придбати

№19. Вежа TOP BRIGHT «Швидкісний спуск»

Блог: Вежа TOP BRIGHT «Швидкісний спуск»

Любов до машинок і швидкості у хлопчиків в крові, тому якщо Ви хочете порадувати свого найменшого чоловіка, то набір «Швидкісний спуск» від бренду TOP BRIGHT стане відмінним варіантом новорічного чи різдвяного подарунка.

У комплект для дитячих розвиваючих ігор, купити який можна в кілька кліків в нашому інтернет-магазині, входить вежа з направляючих доріжок і 6 яскравих машинок. Компоненти набору виконані з натурального дерева, міцного нетоксичного пластика. Оригінальний і безпечний набір для розвитку дрібної моторики ми впевнено включаємо в ТОП найпопулярніших іграшок 2019 року для хлопчиків. Рекомендуємо також звернути увагу на інші набори екологічних іграшок для дітей перших років життя від бренду ToP BRIGHT.

Придбати

№20. Конструктор JVToy «Служба порятунку», серія «Трансформери»

Блог: Конструктор JVToy «Служба порятунку», серия «Трансформери»

Складаючи список найпопулярніших іграшок 2019 року, ми не могли залишити без уваги конструктор «Служба порятунку» з легендарної серії «Трансформери». Набір включає цілих 507 деталей, з яких легко зібрати безліч оригінальних фігурок і хитромудрих конструкцій. Після завершення гри дитина може швидко зібрати пластикові елементи, які так і норовлять закотитися за шафу або під диван, доставляючи турботливій мамі чимало клопоту, в стильну металеву коробку.

Ми пропонуємо великий вибір дитячих конструкторів JVToy для хлопчиків і дівчаток, універсальних наборів для гри в компанії однолітків.

 

Придбати

№21. Трек Hot Wheels «Полювання на акулу» від Mattel

Блог: Трек Hot Wheels Полювання на акулу від Mattel

Під торговою маркою Hot Wheels щорічно випускається величезна кількість новинок, між якими дуже складно зробити вибір. Та й навіщо мучитися сумнівами? Вартість іграшок від американського бренду Mattel цілком демократична, так що ви можете собі дозволити балувати підростаючого синочка новенькими машинами хоч кожен день! Трек «Полювання на акулу» —один з найпопулярніших іграшок для хлопчиків 4-5 років і старше. Звивистий трек об'єднує два басейни, при зануренні в які машинки «Монстри», про які ми поговоримо трохи пізніше, змінюють колір. На шляху їх чекає хвилююча кров перешкода —розкрита паща величезної акули!

Щоб урізноманітнити ігровий процес, пропонуємо купити додаткові машинки Hot Wheels сумісних розмірів з асортименту нашого інтернет-магазину!

 

Придбати

№22. Конструктор LEGO «Вермільйон-загарбник»

Блог: Конструктор LEGO «Вермільйон-загарбник»

 

Серед найпопулярніших іграшок для хлопчиків від 5-6 років, звичайно ж, знайшлося місце для персонажів Lego Ninjago. Конструктори і брендовані аксесуари з легендарними воїнами-ніндзя викличуть захоплення у будь-якого сучасного хлопчика!

Син захоплюється Ninjago і навіть написав Санті листа з проханням про новий конструкторі? Станьте для своєї дитини добрим чарівником, який подарує бажаний набір фігурок LEGO!

У Вашої домашньої колекції вже є Вермільйон-загарбник? Не біда! У нашому каталозі ви знайдете більш 80-ти конструкторів Lego Ninjago, які ми пропонуємо купити зі швидкою доставкою по Україні.

 

Придбати

№23. Ходунки з силіконовими колесами Baby Mix

Блог: Ходунки з силіконовими колесами Baby Mix

Ваш маленький чоловік тільки починає свій шлях в майбутнє? Вже відмінно повзає і сидить, але поки тільки готується зробити перші кроки? Наближається час чарівних новорічних чудес, тому ви легко можете допомогти малюкові зробити перші кроки в Новий рік 2019. Ходунки від Baby Mix — це не просто пристосування для фізичного розвитку маленьких дітей, це ще й дуже оригінальна іграшка. Ваш малюк буде «їздити» по кімнаті на своєму першому «авто», на радість татові і мамі, іншим членам родини. Ця модель ходунків, безумовно, один з хітів 2019 серед популярних іграшок для дітей.

У нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір іграшок для малюків — каталки, ходунки, неваляшки, килимки, мобілі тощо.

 

Придбати

№24. Пазли «Казкова дорога» від бренду Levenya

Блог: Пазли «Казкова дорога» від бренду Levenya

Які дитячі іграшки зараз популярні? На це питання складно відповісти однозначно, адже щорічно світові виробники представляють сотні новинок, здатних викликати у малюків непідробний інтерес і допомогти з розвитком сенсорики, дрібної моторики.

Пазли «Казкова дорога» розроблені для малюків від 3-х років, які вже всерйоз захоплюються авто-, мототехнікою і всім, що з нею пов'язано. По суті, цей набір пазлів від бренду Levenya можна вважати універсальним подарунком. Ви можете подарувати набір своєму маленькому бешкетникові або прихопити, збираючись в гості до друзів, у яких підростає юний автомобіліст.

Щоб викликати у дитини повний захват, ви також можете вибрати одну або кілька іграшкових машинок, які в асортименті представлені в електронному каталозі нашого віртуального супермаркету.

 

Придбати

№25. М'яка іграшка «Ждун»

Блог: М'яка іграшка Ждун

Вважаєте, що м'які іграшки тільки для дівчат? І даремно! Оригінальний мем ждунів здатен зачарувати своєю харизмою і чарівністю всіх і кожного. Да що там діти, багато дорослих будуть раді отримати в якості новорічного подарунка такого забавного і милого персонажа!

ССписок популярних ігрушок дітям на Новий рік 2019 був би явно неповним без ждунів. Адже в останні роки про нього не говорив тільки лінивий! В розділі М'які іграшки Ви можете вибрати персонажів з улюблених мультфільмів вашої дитини.

 

Придбати

№26. Автомобіль Карс 3 «Блискавка МакКвін» від Dickie Toys

Блог: Автомобіль Карс 3 Блискавка МакКвін від Dickie Toys

Машинка на радіокеруванні «Блискавка МакКвін» із серії Карс 3, прототипами якої стали персонажі популярного мультсеріалу «Тачки», подарує дитині масу позитивних емоцій від цікавих сюжетних і групових ігор. Машинка радує відмінною деталізацією, виконана в масштабі 1:16, прекрасно приймає сигнали пульта навіть на далекій відстані. В іграшці передбачені ефекти — дим, дрифт, світлозвукові, турбо.

Які дитячі іграшки зараз в тренді? Безумовно — технологічні! І іграшкові машинки Dickie Toys тому підтвердження!

 

Придбати

№27. NERF MEGA BULLDOG

Блог: NER MEGA BULLDOG

NERF MEGA BULLDOG – мега хіт серед юних воїнів, які не уявляють своє дозвілля без ігрових «баталій». Щоб здобути перемогу над будь-яким «противником» Вашій дитині буде потрібно арсенал «зброї», тому бластер NERF MEGA BULLDOG стане відмінним подарунком не тільки до Нового року, а й до будь-якого іншого свята.

Популярні іграшки для дітей 2019 з категорії Машинки, техніка, дитяча зброя ми пропонуємо купити за дуже приємними цінами, скориставшись зручним функціоналом нашого сайту або відвідавши офлайн магазин «Носорог» у Вашому місті!

 

Придбати

№28. Машинка Hot Wheels «Зміни колір»

Блог: Машинка Hot Wheels Зміни колір

Які іграшки в тренді 2019 року і з упевненістю готові пройти в топові рейтинги 2020 року? Машинки «Зміни колір» від бренду Hot Wheels здатні зробити ігровий процес ще більш видовищним і захоплюючим. Ці суперкари мають відмінну маневреність, легко підкорять навіть найскладніший трек, і при цьому в одну мить здатні змінитися до невпізнання! Щоб машинка поміняла забарвлення досить помістити її в теплу або холодну воду. І, вуаля, перед вами вже зовсім інший учасник гонки!

Нагадуємо, всі оригінальні машинки Хот Вілс сумісні з будь-якими треками, гаражами, трамплінами, пусковими установками від американського виробника!

 

Придбати

№29. Вертоліт на радіоуправлінні

Блог: Вертоліт на радіоуправлінні

<pВертоліт на радіоуправлінні — бажаний подарунок для хлопчиків будь-якого віку! За запуском таких «легенд авіації» можна застати не тільки допитливих школярів, але також їх тат і мам, яким це заняття допомагає на мить перенестися в чарівний світ дитинства, відволіктися від повсякденних турбот. Не випадково багато дорослих чоловіків продовжують збирати домашню колекцію машинок або вертольотиків, періодично виходячи на полювання за новим екземпляром.

Іграшкові літаки, гелікоптери, катери і навіть мегапопулярні квадрокоптера Ви легко знайдете у відповідному розділі нашого каталога. До Нового року залишилося зовсім трохи, тому саме час придивитися до модних іграшок для хлопчиків від 14 років.

Придбати

№30. Настільна гра «Манчкін Квест» (4-е рос. вид.) від Hobby World

Блог: Настільна гра Манчкін Квест (4-е рос. вид.) від Hobby World

Настільна гра «Манчкін Квест» — актуальна новинка в світі настолок, яка входить в ТОП найпопулярніших іграшок для дітей від 12 років. Такий набір ігрової атрибутики можна сміливо дарувати на Новий рік хлопчику, який без розуму від пригодницьких настолок і готовий в компанії з 2-4 чоловік відправитися в подорож по небезпечних підземеллях, де егоїстичних манчкінів чекають скарби, що охороняються небезпечними монстрами, і можливість прокачування до заповітного 10 -го рівня.

Ви все ще ламаєте голову над вибором подарунка для дитини? А інші батьки вже активно вибирають настолки від бренду Hobby World з змістовного каталогу нашого інтернет-магазину!

 

Придбати

Сподіваємося, наш невеликий огляд хітів сезону і популярних іграшок для дітей на Новий рік 2020 допоможе вам простіше і швидше визначитися з подарунками для дітей. Ми цінуємо довіру наших клієнтів і завжди готові його виправдати. Замовляйте найкращі дитячі іграшки та інші товари з швидкою доставкою в будь-яку точку на карті України!

^Вгору

Додати свій коментар:

* Ім'я:
* E-mail: (буде приховано)
* Коментар:
Введіть код: