Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

10 грн - 2497 грн

Музичний ефект

Світловий ефект

Каталки для дітей

Фільтри

Показані 1 - 36 із 150 пунктів
Каталка на палці

Каталка пегас на палці

Каталки для дітей - їх перший транспорт

Кожну маленьку людинку рано чи пізно починають цікавити речі, подібні дорослим. І часто це транспорт на коліщатках. Коли малюк вже вміє ходити, але не навчився ще їздити - йому підійде такий тип забав, як каталки для дітей. Звук коліс і кермо в цій забаві - ось що змушує крихт вперше випробувати себе в ролі водія. Каталки для дітей чудово розвивають координацію і мислення у них, що важливо в майбутньому.

Іграшки каталки на паличці - розвиваючі і забавні

Баранка для управління, попереду весела музика і яскрава конструкція, допоможуть весело провести час карапузові, який буде відчувати відповідальність за управління своїм першим автотранспортом. Адже їм так важливо бути як батьки і вивчати цей світ захоплююче. Вони можуть бути показані різними моделями, кожна з іграшки каталки має свій власний дизайн і свою колірну гамму, а також мелодію. Будь-то кумедний жираф або мила пташка, всі вони представлені в нашому магазині вищого сорту.

Каталка з мотузкою

Каталка з мотузкою
"Спортивна машина"

Іграшки каталки на мотузочці - в інтернет-магазині “Носорог”

Перегонки - гра, яку обожнюють всі діти. Але не кожен раз у нас, мам і тат, є час і сили на такі ігри. На допомогу прийдуть різноманітні фігурки на ниточці. А якщо це ще й незвичайна кулька, а цілий персонаж або машина - так набагато цікавіше. Міцна мотузка дасть можливість тягати такий транспорт як у дворі, так і в будинку. Попереду малюк тримає її, а за ним їде веселенька тачка. Крім неї на нитці можуть бути сортер або інші розвиваючі розваги, в які можна грати, коли карапуз втомиться возити і вирішить відпочити. Матеріал пластик - він такий, що його можна легко витерти вологою серветкою після прогулянок на запиленій вулиці, це не завдасть великих клопотів. Даний товар Ви зможете знайти в каталозі нашого інтернет магазину http://nosorog.net.ua/, а так само Вашій увазі будуть надані:

Весь товар відмінної якості, ціни доступні, великий асортимент, швидка доставка гарантована. Заходьте до нас, будемо раді Вам завжди. Приємних покупок!