Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

135 грн - 2549 грн

Кількість відділень

Міські та спортивні рюкзаки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 238 пунктів

Міські та спортивні рюкзаки для дітей і дорослих

Рюкзак – мега популярний аксесуар, який дозволяє переносити як набір необхідних речей на кожен день, так і досить об'ємні, важкі вантажі без допомоги рук. Все навантаження лягає на плечі, в той час як руки залишаються вільні, що забезпечує зручність переміщень як в поході, так і в міських умовах.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити міський рюкзак, який здатний з одягом в спортивному, casual стилях, зі шкільною формою, а в деяких випадках навіть з діловим костюмом. Ми встановили гранично доступні ціни на стильні, практичні, функціональні аксесуари, готові оперативно доставити замовлення в Києві, відправити замовлення в будь-яке місто по Україні!

Рюкзаки на кожен день: міські, спортивні

Міський рюкзак, вартість якого доступна для широкого кола споживачів, здатний стати відмінною альтернативою чоловічії сумці через плече, одіозній барсетці, жіночому шоперу. У багатьох жіночих, чоловічих, дитячих моделях для міста є відділення для ноутбука або планшета, що забезпечують зручність і безпеку транспортування дорогих гаджетів.

Всі рюкзаки, які можна побачити на вулицях міста, можна умовно поділити на дві великі групи:

Міські

Моделі на кожен день, які не призначені для транспортування об'ємних і важких вантажів, але цілком здатні вмістити необхідний мінімум речей на кожен день і навіть трішки більше. Обсяг такого аксесуара – не більше 30-35 літрів, в більшості моделей – 15-20 літрів.

Рюкзак міський, ціна якого не здатна завдати серйозного удару по вашому бюджету, стане вдалим вибором для навчання, офісу (якщо немає строгого дрес-коду), прогулянок по місту, походів по магазинах, короткострокових поїздок

У нашому каталозі Ви можете вибрати модель з м'яким, напівтвердим, жорстким каркасом, оптимально задовольняючим модним віянням, Вашим смаковим уподобанням!

Спортивні

Молодші «браття» туристичних баулів, затребувані серед жителів великих міст, які вважають за краще проводити вільний час активно, цінують зручність і комфорт. Спортивні моделі для міста відрізняються невеликими габаритами, але при цьому досить місткі і функціональні, оснащені безліччю кишеньок і відсіків, світловідбивачами і т. п.

У нас ви можете замовити спортивний рюкзак в мульти виконанні (можна використовувати як міський, для відвідування спортзалу, одноденних поїздок і т. п.), Для велоспорту, для роликів, тощо.

 

Купити рюкзак в інтернет-магазині Nosorog.net.ua!

Хочете купити спортивний рюкзак в інтернет магазині недорого, але немає бажання жертвувати якістю? У нашому каталозі зібрані сотні моделей на кожен день:

  • За доступними цінами — від 135 грн.
  • Для дітей, для дорослих.
  • Жіночі, чоловічі, унісекс.
  • Від брендів Kite, GoPack, HAVIT, Tiger і ін.

Наші менеджери постійно працюють над розширенням асортименту, поповнюють каталог актуальними новинками, не забуваючи про лідерів продажів. Ми створили комфортний віртуальний простір для онлайн-шопінгу, щоб Ви могли в кілька кліків дізнатися скільки коштує міської рюкзак, купити спортивний рюкзак, першим дізнатися про старт продажів нової моделі від відомого бренду.

Ми пропонуємо купити міський рюкзак в Києві, Хмельницькому, Вінниці, Костополі на умовах самовивозу, готові відправити товари в будь-яке місто України, де є відділення «Нової Пошти». Перед відправкою всі позиції замовлення проходять контрольну перевірку якості, ретельно упаковуються для безпечного транспортування до пункту призначення.

Який міський рюкзак купити в 2019 році? Задайте це питання нашим досвідченим консультантам, і Ви отримаєте детальну консультацію щодо вибору моделі, поради по варіантах комбінування рюкзака з речами повсякденного гардероба! Наші ціни на спортивні, міські рюкзаки Вас приємно здивують!