Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

6 грн - 368 грн

Книги про релігії світу для дітей

Фільтри
Показані 1 - 26 із 26 пунктів

Книги про релігії світу для дітей – виховання особистості з малих років!

Книги дітям про релігії світу варто починати читати ще в дошкільному віці, коли малюк активно пізнає світ і батькам доводиться відповідати на безліч складних і, в певному сенсі, «незручних» питань підростаючої людини. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви можете вибрати і купити дитячі книги про релігії світу для різного віку, які доступні для сприйняття, позбавлені агресії, жорстокості, здатні з ранніх років прищепити дитині терпимість, толерантність, любов до ближнього.

Книги: Мировая литература для детей

3-6 років

Твори мають бути короткими і цільними, наприклад, невеликі оповідання, доповнені красивими картинками. Також будуть доречні книги з діалогічною формою викладу, де автор ніби веде неквапливу розмову з малюком.

6-10 років

У цьому віці активно формується особистість дитини, багато в чому визначається його подальша поведінка і світогляд. Молодші школярі та підлітки вже мають за плечима певний досвід і знання, здатні сприймати більш складну і серйозну релігійну літературу.

Чому дитячі книги про світову релігії повинні бути в кожній домашній бібліотеці?

Релігійна література сприяє збагаченню внутрішнього світу дитини. Завдання батьків полягає в ознайомленні малюка з основами релігії, але ні в якому разі не в примусі, нав'язуванні власної думки. Для першого знайомства підійдуть невеликі книжки з картинками, захоплюючими біблійними розповідями.

У більш дорослому віці діти вже здатні мислити категоріями, але все ще потребують порад як вчинити в тій чи іншій життєвій ситуації. Відповіді на свої питання вони зможуть отримати з дитячих книг про світові релігії, купити які Ви можете в нашому інтернет-магазині дитячих товарів. При виборі друкарської продукції на релігійну тематику, пропонуємо скористатися корисними і простими порадами для тат і мам.

Купити книги для дітей про світову релігію в Nosorog.net.ua

У нашому каталозі Ви знайдете широкий асортимент друкованої продукції з релігійним змістом для маленьких дітей і підлітків:

  • Дитячі біблії, молитовники, авторські видання, книжкові серії.
  • На українській мові, в тому числі — з англійським перекладом.
  • Православні букварі, плакати з молитвами, розвиваючі книги з наклейками.
  • Книги про святих, православних святах, українських храмів, з біблійними розповідями і багато ін.

Ціни на книги для дітей про релігії світу більш ніж доступні. Так, в нашому інтернет-магазині вартість якісних барвистих видань починається від 14-ти грн. Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, і вже зараз готові запропонувати турботливим батькам більше 20-ти книг з релігійним змістом для дітей різного віку.

Продаж літератури для найменших і для старших дітей здійснюється нами безпосередньо від великих українських видавництв, що дозволило встановити гранично доступні ціни на весь асортимент. Ми співпрацюємо з перевіреними кур'єрськими службами і готові гарантувати оперативну доставку замовлень по Києву, та в інші міста України!