Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

6 грн - 1945 грн

Настільні азартні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 93 пунктів

Настільні азартні ігри — вдала ідея для сімейного вечора, дружньої вечірки!

Азарт — особлива якість, яке в тій чи іншій мірі притаманне кожному жителю планети Земля. На жаль, численні приклади того, як успішні люди програвали в карти або за столом покеру цілий статок, сформували у багатьох помилкову думку про цей вид ігрової діяльності.

Насправді, щоб отримати емоційний сплеск і задоволення від процесу зовсім не обов'язково робити грошові ставки. У каталозі інтернет-магазину Nosorog.net.ua Ви знайдете широкий асортимент ігрових наборів на будь-який смак, в тому числі азартні ігри дитячі, які не тільки не завдадуть удару по ще не зміцнілій психіці дитини, а й допоможуть розвинути у нього корисні навички, посилити емоційний зв'язок між дітьми та батьками.

Настільні азартні ігри

Азартні ігри: шкідлива звичка чи захоплююче дозвілля?

Перелік ігор, які не здатні залишити байдужими дорослих і підлітків, зовсім не обмежується колодами карт і наборами для покеру. До числа захоплюючих занять, що будять в людині кураж, прагнення до виграшу, бажання показати себе більш сильним і везучим противником можна віднести легендарну Монополію в карти, Морський бій, Доміно, Лото, Нарди і мн. ін. В азартних іграх для дорослих результат залежить не тільки від випадку, удачі, але і від рішень гравця. Чому б не перевірити, наскільки благоволить до Вас її величність Фортуна?

Дитячі настільні азартні ігри розраховані на хлопчиків і дівчаток більш старшого віку. Підлітки так чи інакше виявляють інтерес до азартних видів діяльності, але знайомство з ними в оточенні членів сім'ї пройде набагато безпечніше, ніж якщо дитина вплутається в пастку вуличних шахраїв.

Які якості допомагають розвивати азартні настільні ігри?

Логічне мислення

Дитина вчиться самостійно приймати рішення, що стимулює розумову діяльність і сприяє розвитку логіки.

Лідерські якості та цілеспрямованість

Прагнення вийти в переможці розвиває у підлітка лідерські якості, які стануть в нагоді йому і в інших життєвих ситуаціях.

Комунікативні навички

У грі бере участь відразу кілька гравців, що передбачає між ними активну комунікацію. Загальна діяльність сприяє зміцненню зв'язку дитина-батько.

Де придбати настільні азартні ігри для дорослих і дітей?

Бажаєте отримати потужний емоційний заряд? Підшукуєте захоплююче заняття для сімейного вечора або дружньої вечірки? Для організації азартних ігор Вам будуть потрібні спеціальні набори, купити які ви можете в інтернет-магазині Nosorog.net.ua! Ми пропонуємо:

  • Більше 100 ігрових наборів, які допоможуть відчути непередавані емоції!
  • Вигідні ціни на захоплюючі настільні ігри для дітей і дорослих – від 20 грн.
  • Широкий асортимент (постійно оновлюється) – Лото, Доміно, Монополія, Руммі, UNO и багато іншого.
  • Зручні варіанти оплати, швидку доставку по Києву, Хмельницькому, Вінниці, в інші регіони України!

Продаж товарів для дітей і батьків здійснюється нами з 100% гарантією повернення, що дозволяє Вам вже в момент покупки отримати впевненість в якості продукції і високому рівні сервісу! Пропонуємо скористатися електронним каталогом і допомогою консультантів нашого інтернет-магазину, щоб вибрати ігрові набори для азартного дозвілля!