Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Торгова марка:

Ціна

720 грн - 2400 грн

Матеріал

Країна виробника

Упаковка

Розмір наволочки

Постільна білизна

Фільтри

Показані 1 - 36 із 37 пунктів

постільна білизна сатин фото

Для спокійного сну в спальній кімнаті важливо купити постільну білизну хорошої якості. Але правильний підбір вважається досить важкою справою навіть для фахівця, а молодій господині тим паче, оскільки в наш час постільна білизна виготовляється не тільки з натуральних матеріалів, але також і зі змішаних.

Найдешевшим і практичним залишається ситець, відмінний малою щільністю. Якщо не піддавати дану білизну жорсткому машинному пранню, а прати його виключно руками, то воно прослужить кілька років. У плані щільності виграє бязь, здатен витримувати машинні прання і служити на порядок довше. Недарма, 44% сімей в світі вважають за краще використовувати тільки білизну з бязі, яка цінна ще дешевизною та аерацією.

Ранфорс також відноситься до підвиду вищевказаних тканин, але в нього виробники додають єгипетської бавовни, що піддається подальшому вичісуванню. На виході гарантується гранично щільна тканина з малою зминаємістю, відмінними показниками в плані аерації та терморегуляції, на такій тканині буде комфортно спати не тільки взимку, але і в літній час. При цьому ранфорс коштує трохи дорожче попліну, але на порядок дешевше сатинових аналогів постільної білизни.

Поплін заслужено відноситься до лінійки люксових версій - він також відрізняється високим рівнем щільності, зносостійкості та аерацією. Має трохи горбисту фактуру, що дозволяє не скочуватися з ліжка вночі, а цінова складова даного матеріалу утримується на цілком помірному рівні адже сучасний поплін виготовляється не тільки з шовку, але більш міцних і дешевих сумішевих тканин.

Сатин цінується у господинь в плані дешевизни, гладкості та зносостійкості. Вся справа у використанні унікальної технології - укладальні та часткові нитки (х/б або сумішеві), розташовуються між собою тільки по діагоналі. Це дозволяє зворотній стороні відрізнятися підвищеним рівнем фактурності та щільності. А лицьова котується в плані блиску та гладкості - порвати руками постільну білизну з сатину вважається просто неможливою справою, також він з легкістю витримує машинні прання.

Для зимового сезону відмінно підійде постільна з фланелі, що зі зворотнього боку має додаткове начісування, що дозволяє гарантувати підвищений рівень теплоізоляції. Але начісування має властивість досить швидко скочуватися в катишки, якщо прати таку білизну в пральній машині. Але якщо перуть фланель зрідка і виключно ручним способом, то катишки практично не утворюються і фланелевий матеріал зможе доставляти тепло та високий рівень комфорту протягом багатьох зимових сезонів.

Наш інтернет магазин пропонує замовити постільну білизну недорого і з швидкою доставкою по Україні. У нашому асортименті представлена білизна від брендів ТАС, Nuvita, Brielle та інші. Серед усіх варіантів ви зможете придбати комплекти дитячої постільної білизни або моделі для дорослих.