Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

26 грн - 3997 грн

Серія товару

Музичний ефект

Світловий ефект

Дитячі набори інструментів

Фільтри

Показані 1 - 36 із 170 пунктів

Дитячі набори інструментів

Діти в усьому наслідують старшим, і завдання дорослих полягає в тому, щоб допомогти дитині в прагненні відчути себе справжньою господинею або майстром на всі руки. Зробити це можна в цікавій ігровій формі, подарувавши дитині його перший особистий дитячий іграшковий інструмент. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua представлений величезний вибір ігрових наборів для хлопчиків і дівчаток, які допоможуть малятам осягнути ази ведення домашнього господарства. Купити дитячий набір якісних інструментів — відмінний внесок у майбутнє Вашої дитини!

Іграшкові набори інструментів: вибираємо правильно!

У продажу можна зустріти найрізноманітніші комплекти, велика частина яких розрахована на маленьких користувачів від 3-х років. Такі іграшки виготовляють із пластику, алюмінію, інших легких і безпечних матеріалів. Іграшкові знаряддя праці — відмінний вибір для сюжетно-рольових ігор, в процесі яких дитина буде отримувати корисні навички, вчитися знаходити нестандартні рішення і брати на себе відповідальність, розвивати самостійність і фантазувати як в майбутньому він буде працювати зі справжніми молотками, плоскогубцями, пилами, лобзиками, викрутками, тощо.

Купити дитячий набір ремонтних або будівельних інструментів для хлопчика — відповідальне завдання, адже дитячі ігри повинні бути не тільки цікавими, а й безпечними. Перевагу варто віддати іграшкам перевірених брендів — METR plus, Simba, Технок, Fisher-Price та інші. Продукція цих виробників зазнає жорсткого контролю на всіх етапах виробництва, має достатній запас міцності і не здатна завдати шкоди здоров'ю дитини. Іграшковий інструмент для хлопчиків повинен бути:

За віком

При виборі набору обов'язково враховувати вік дитини. Те, що буде цікаво однорічній дитині, викличе, щонайменше, легке здивування у дошкільника або молодшого школяра. У той же час, якщо запропонувати зовсім маленькій дитині пограти з інструментами, розрахованими для дітей старшого віку, в кращому випадку, малюк просто не зрозуміє що до чого і для чого призначене те чи інше пристосування. До того ж, дитина може нанести собі травму, наприклад, проковтнути дрібну деталь.

Функціональним

Маленькі хлопчики люблять реалістичні іграшки, які максимально точно імітують справжній інструмент з набору тата. Але і тут не варто вдаватися в крайнощі і купувати 3-річному малюку реально гострі колючо-ріжучі пристосування. Важким громіздким іграшкам теж не місце в дитячій. Дитина може випадково упустити ігровий атрибут на ногу або запустити ним в товариша.

Безпечним

Від дешевих китайських іграшок, особливо якщо інструменти будуть використовуватися в приміщенні, краще відмовитися. Велика ймовірність купити іграшковий інструмент з дешевого токсичного пластику, з погано обробленою поверхнею, що може призвести до травм і отруєнь.

 

Купити дитячий набір інструментів в Україні

Інтернет-магазин Nosorog.net.ua — місце, де Ви можете вибрати і купити дитячі іграшки без ризиків і переплат, в зручний час. Купити іграшковий набір інструментів ми пропонуємо:

  • За доступними цінами — від 30-35 гривень за набір.
  • Вибравши відповідний комплект з 65+ товарів.
  • Зі 100% впевненістю в якості і безпеці.
  • З доставкою по Києву, по Україні.

Щоб замовити іграшковий набір інструментів для хлопчика досить зробити кілька кліків мишкою, і ми оперативно відправимо його перевіреної службою кур'єрської доставки! Не пропустіть можливість економії часу і коштів!