Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

88 грн - 3142 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Нічники та проектори

Фільтри

Показані 1 - 36 із 52 пунктів
"М'яка

Іграшка-нічник Battat"

Дитячий проектор - призначений для освітлення темної кімнати м'яким світлом, при якому зручно і приємно спати. Це безумовно корисна покупка, адже завдяки такому механізму Ваше чадо зможе спати спокійно, не боячись кошмарів. Величезним плюсом є позбавлення дитя від страху темряви з самого раннього дитинства. Якщо Ви вирішили купити дитячий нічник, необхідно в першу чергу орієнтуватися на вік дитини. Якщо це немовля, то вдалим вибором стане іграшка-проектор, яка крім освітлення вміє ще відтворювати колискові, звуки природи і тварин. Крім цього вона не повинна містити дрібні деталі, які малюк зміг би проковтнути. Для старших більше підійде дитячий проектор, який може зображати різні малюнки. Це можуть бути рухливі звірі або хмари, або що то в цьому роді, що буде розбурхувати уяву. А в день ​​товари для дитячої творчості допоможуть дитині продовжити розвивати фантазію.

Види світильників - проекторів

Асортимент категорії дитячий проектор класифікується за такими видами:

  • Настінні. Вони прикріплюються до стін;
  • Настільні. Встановлюються на горизонтальні поверхні;
  • Нічники-прищіпки. Можуть кріпиться в будь-яке зручне місце. Найчастіше працюють від батарейок;
  • Лампа-штепсель. Вставляється безпосередньо в розетку.

Купити дитячий нічник - це значить подарувати своєму карапузові здоровий і спокійний сон і допомогти назавжди забути про страх темряви.

Игрушка-проектор Chicco

Игрушка-проектор Chicco"

Іграшка-проектор: кому яка підійде?

Давайте ж розберемося на чому саме потрібно акцентувати увагу? В першу чергу слід дивитися на якість матеріалу, з якого вона виготовлена. Ні в якому разі не вибирайте вироби з неякісних складових. Вони можуть нести величезну загрозу для здоров'я своєї крихітки. У більшості випадків виробники використовують: дерево, тканину, скло і пластик. Ще один важливий фактор - дитячий проектор повинен бути поза досяжності. Не можна допускати контакт малятка з живильними пристроями. Іграшка-проектор сьогодні може бути в формі звіряток, казкових героїв і персонажів з мультиків про конструктори LEGO і т.д. У магазині "Носоріг" Ви можете знайти моделі для хлопчиків, дівчаток і прекрасні варіанти для самих маленьких. Ми здійснюємо доставку по всій Україні. Зв'язатися з нами можна по телефону або напишіть нам на електронну пошту.