Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

7 грн - 543 грн

Діаметр

Розмір

Гумки для банкнот

Фільтри

Показані 1 - 36 із 40 пунктів

Гумки для банкнот

Банківські гумки - одні з тих винаходів людства, які є геніальними в своїй простоті. Без них не обійдеться жодна компанія і, за іронією долі, високотехнологічний сучасний прогрес поки що не придумав більш досконалого замінника гумки для банкнот. Ми розповімо про її функціональні особливості, різновиди та про те, де її можна купити.

Призначення гумки для грошей

Із самої назви стає зрозуміло, з якою метою використовується ця річ. Основна функція, яку виконує гумка для грошей, в тому, щоб надійно скріплювати пачки грошових купюр. У 1839 році, практично два століття назад, її створив Чарльз Нельсон Гуд'їр, який цікавився властивостями каучуку і додумався до легендарного відкриття.

Спочатку гумками користувалися банківські службовці, пізніше до них приєдналися клерки і офісні співробітники. А з роками гумка вийшла на простори масмаркета і знайшла багато застосувань у побуті. Сьогодні чудо-резинка допомагає в готуванні, ремонті, б'юті-процедурах та багато іншого.

Різновиди гумок

Це канцелярське приладдя розрізняють:

  • за якістю матеріалу (щільність, зносостійкість, еластичність);
  • по ширині;
  • за об'ємом;
  • за кольором.

Хороші гумки, як правило, фасують в пакети, тому вартість товару може варіюватися в залежності від кількості штук в упаковці і фірми-виробника, яка відповідає за якість матеріалу.

Вибираючи гумку, виходьте з особистих потреб. Якщо купуєте товар для офісу, краще придбати великий набір (розходяться гумки чомусь дуже швидко), для побутових потреб знадобляться більш широкі міцні гумки, а, наприклад, для декору відмінно підійдуть веселі різнокольорові варіанти (багата "резиночна" палітра вас дуже порадує) .

Де купити якісні гумки?

Недорого і надійно - основні вимоги, які висувають більшість покупців до цього виду канцелярських товарів. Ми знаємо місце, де ціна та якість змушують клієнтів розпливатися в щасливій усмішці. Це інтернет-магазин Носорог! Тут ви можете робити як оптові замовлення для офісів, так і невеликі приватні покупки. Наші доброзичливі менеджери дадуть відповідь на будь-яке запитання та оформлять доставку всього за кілька хвилин. А доставляємо ми не тільки по Києву, але і по всіх куточках України. Закінчилися канцелярські гумки? Заходьте в Носорог! У нас ще є багато цікавого.