Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

26 грн - 1605 грн

Кількість учасників:

Серія настільних ігор:

Час гри

Економічні настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 50 пунктів

Настільні бізнес ігри — розважальна економіка!

Бажаєте вже зі шкільної лави почати прищеплювати дітям уміння планувати витрати, раціонально розподіляти доходи? Економічні настільні ігри Вам на допомогу! Причому багато дорослих не менше підлітків захоплені бізнес настолками, адже грати в них дуже захоплююче, особливо якщо за одним столом зібралися однодумці!

Настільні бізнес ігри

У чому секрет затребуваності настільних ігор про бізнес?

Світові виробники щорічно представляють громадськості новинки економічних настільних ігор для дітей і дорослих. Для дитячої аудиторії прекрасно підійдуть настолки з простими правилами, які сприятимуть розвитку логіки, мислення, уяви (наприклад, «Мегаполія для дівчаток», «Юний бізнесмен», «Суперфермер»). «Серйозні» гравці можуть спробувати на зубок «Велику Монополію». Любителям всього нового і сучасного можна порекомендувати «Монополію з банківськими картами», а шанувальникам захоплюючих пригод — «Золоту Армаду».

Настільні ігри про бізнес забезпечують розвиток:

Комунікативних навичок

Під час «Монополії» учасники активно торгуються, домовляються, вчаться вигідно вимінювати і навіть виманювати потрібні їм ресурси, що дозволяє розвивати комунікативні навички, вміння досягати поставлених цілей.

Логічного мислення

Деякі бізнес настолки вимагають від суперників вміння прораховувати ходи наперед, будувати стратегію розвитку свого підприємства, ферми і тощо.

Уяви і уваги

Декорації для і настільних економічних стратегій для дітей часто запозичуються з популярних казок, мультсеріалів. Дитині буде приємно відчути себе успішним володарем середньовічного міста, бережливим фермером або навіть заповзятливим жителем іншої планети!

Асортимент економічних настолок в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Купити настільну економічну гру — прекрасна можливість урізноманітнити дозвілля і пізнати основи економічного вчення в легкій для сприйняття ігровій формі. У каталозі нашого віртуального супермаркету представлені:

  • Більше 40 економічних ігрових наборів за цінами від 26,50 гривень!
  • Бізнес настолки для хлопчиків, для дівчаток, унісекс.
  • Ігри кількістю учасників від 1-го до 6-ти, і більш.
  • Товари від виробників «Strateg», «Технок», «Tactic» та інші.

Продаж настільних ігор здійснюється на умовах самовивозу (Хмельницький, Київ, Вінниця), або із залученням перевірених кур'єрських служб (оперативна доставка в будь-яке місто України). Купити новинку для поповнення домашньої колекції тепер можна просто і вигідно, не відриваючись від виконання інших повсякденних завдань!