Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

19 грн - 3909 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Кількість деталей (шт.)

Тип розвитку

Кількість предметів

Музичні іграшки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 472 пунктів
Молоточок музикальний

Молоточок
Вивчай звуки BeBeLino

Все наше життя проходить паралельно з музикою. З нею додається більше позитиву, радості, веселощів. Дітям вона прививається з самого дитинства, з першого дня народження. На допомогу для цього приходять колискові і дитячі музичні іграшки.

Зацікавити дитину дуже просто

Музичні іграшки бувають різноманітні, починаючи від простого свистка і закінчуючи органом, кожна з яких розрахована на певний вік. Найперші з таких в житті малюка мобіль і розвиваючий килимок. Прислухаючись до мелодії, що лунає з конструкції, карапуз заспокоюється і завороженим поглядом спостерігає за фігурками, які обертаються по колу. А від килимка вони взагалі балдеют, тому що там до всього ще й відбувається тісний контакт з ним. До його складу входять різні елементи, які шумлять, шарудять, дзвинять. А ще на ньому розташовані всякі важелі, кнопочки, при натисканні на них лунають мелодійні звуки. Поки крихітка зайнята грою, мама може попити каву або чай спокійно, їх дуже захоплюють всякі шарудіння, що звучать при доторкуванні ручками.

Музична розвиваюча іграшка улюблениця будь-якого віку

Музичний орган

Музичний
розвиваючий орган

Старші діти, яким вже не сидиться на місці, теж з непідробним захопленням люблять грати з ними. Звуковими ефектами радують озвучені каталки, кубики, кермо, дзига, машинки, телефони. Серед них є ті, які дуже добре збагачують кругозір карапуза. Музична розвиваюча іграшка вчить дитину розрізняти голоси тварин, форму, колір. При правильно виконаному завданні видаються ті чи інші звуки, що виробляє малюка до всього ще й слух.

З нами вибирати легко і просто

На сайті nosorog.net.ua, Ви з легкістю знайдете музичні іграшки, кубики, пірамідкинаукові гри і багато іншого. Вам безсумнівно сподобається у нас, так як ми пропонуємо:

  • ми пропонуємо
  • великий вибір
  • відмінні ціни
  • швидку відправку

Вашій увазі надано велику кількість товару, якість якого ми гарантуємо. Відвідавши наш сайт раз, Ви безсумнівно захочете повернутися до нас знову, а ми будемо Вам раді. Приємних покупок!