Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

82 грн - 920 грн

Серія настільних ігор:

Країна виробника:

Кооперативні настільні ігри

Фільтри
Показані 1 - 36 із 104 пунктів

Кооперативні настільні ігри

Кооперативна настільна гра — захоплююча пригода, в ході якої Вам належить створити свою непереможну команду для битви безпосередньо з її величністю Грою! На відміну від інших настолок, тут немає місця хвастощам. Щоб домогтися бажаного результату всі учасники повинні взаємодіяти один з одним, колективно створювати стратегію, співпрацювати в ім'я єдиної спільної мети. У нашому віртуальному супермаркеті представлені топові кооперативні настільні ігри для дітей і дорослих, від участі в яких у Вас, членів Вашої родини та друзів залишаться виключно позитивні враження!

Кооперативні настільні ігри: особливості ігрового процесу

Перші настільні ігри кооперативні були представлені світу понад півстоліття тому, і сьогодні в продажу можна зустріти десятки найцікавіших настолок цього виду, які умовно можна поділити на дві категорії:

Всі проти Гри

Учасникам належить битися з загальним підступним противником, який сильний і небезпечний, але може відступити під загальним натиском гравців. У таких настолках не буває переможців і переможених. Тут і тріумфальні перемоги, і прикрі поразки загальні для всіх учасників, незалежно від того, яка роль їм відведена в ігровому процесі.

Всі проти Одного

Серед бажаючих взяти участь в хорошій кооперативної настільній грі визначається найдосвідченіший учасник, який стає головним і єдиним противником для інших гравців. Щоб виграти бій проти гуру настолок, менш досвідченим учасникам варто зібратися в єдину ланку і показати Лиходієві на що вони здатні!

 

У кооперативних дитячих і дорослих настолках нема місця суперечкам і розбіжностям, тому вони стануть ідеальним вибором для тих, хто втомився від гніту суперництва. Сподобається такий вид ігрової діяльності і новачкам, які побоюються розігруванню сценарію, коли їм доведеться лицем до лиця зустрітися з великою кількістю вороже налаштованих суперників. Що таке настільна кооперативна гра? Перш за все, можливість відчути підтримку і дружнє плече. Такі настолки часто використовують для створення гарної атмосфери в колективах. На думку учасників офісних кооперативних змагань, після такої взаємодії набагато простіше налаштуватися на «мозковий штурм», робочий процес стає більш злагодженим та ефективним.

Купити кооперативні настільні ігри для дітей і дорослих

На віртуальних полицях інтернет-магазину Nosorog.net.ua своїх нових власників вже чекають кращі кооперативні настільні ігри від всесвітньо відомого бренду Hobby World — Бастіон, Стародавній Жах, Зомбіцид та багато інших. Ми пропонуємо 100% оригінальні ігрові набори на вигідних умовах:

  • Смачні ціни.
  • Широкий вибір.
  • Оперативна доставка!

У нас ви можете замовити настільні кооперативні ігри для двох та для дружної компанії. Не пропустіть можливість зібратися всі разом, і цікаво провести час в тісному колі членів сім'ї та близьких друзів!

Щоб уточнити умови здійснення покупок, спосіб доставки по Києву, в інші міста України, зв'яжіться з менеджером нашого віртуального супермаркету!