Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

65 грн - 1613 грн

Призначення настільних ігор:

Види настільних ігор:

Країна виробника:

Настільні ігри для всієї сім'ї

Фільтри
Показані 1 - 36 із 53 пунктів
Показані 1 - 36 із 53 пунктів

Сімейні настільні ігри — граємо вдома, в дорозі, на відпочинку!

Підшукуєте привід щоб зібратися всією сім'єю і цікаво провести час, поспілкуватися, розважитися в близькому колі? Купити настільну гру для всієї родини – відмінна ідея для сімейного дозвілля вдома, під час тривалої поїздки, на пікніку, відпочинку. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua представлений широкий вибір настолок, які здатні допомогти налагодити комунікацію між представниками різних поколінь, посприяти зміцненню сімейних вуз.

Затребувані настільні ігри для всієї родини

Представлені на ринку сімейні настільні ігри радують сюжетним і жанровим розмаїттям, можуть мати як виключно розважальну спрямованість, так і сприяти розвитку у дітей та дорослих логічного мислення, інтелектуальних здібностей, придбання корисних навичок. Популярні домашні настільні ігри для всієї родини:

Класичні ігри 5-в-1, 3-в-1

Зазвичай такі ігрові набори включають атрибутику шахів, нард, шашок, але в продажу зустрічаються і комплекти з 5-ти, 7-ми і більше настолок.

«Клуедо»

Настільні ігри для всієї родини, грати в яку буде цікаво як дорослим так і підліткам, що захоплюються літературою, серіалами про легендарних детективів, розслідуваннях загадкових злочинів.  

«Монополія»

Ця настільна гра для сім'ї з дітьми дозволить прищепити представникам підростаючого покоління навички поводження з грошовими та іншими видами ресурсів.

«Еліас»

Прекрасна можливість продемонструвати багатство словникового запасу, розвивати уяву і кмітливість. Відгадувати слова і придумувати свої незвичайні словесні конструкції для визначення навколишніх предметів.

«Імаджинаріум»

Настолка на асоціації, яка здатна викликати непідробний інтерес у представників дитячої та дорослої аудиторії.

«Скрабл»

Завдання полягає в складанні слів з наявного набору букв, правильне розміщення їх на ігровому полі.

«Уно»

Карткова настолка з простими правилами. У продажу зустрічаються веселі сімейні настільні ігри з улюбленими мультяшними персонажами, смайлами та ін.

«Дженга»

Бажаєте продемонструвати домашнім спритність рук і кмітливість, випробувати удачу? Запропонуйте близьким побудувати вежу, і навряд чи хтось із них відмовиться від такої веселої і незвичайної забави!

Замовити настільні ігри для всієї родини з доставкою по Україні

У каталозі нашого інтернет-магазину в широкому асортименті представлені сучасні настільні ігри для всієї родини, купити які ми пропонуємо по гранично доступними цінами. Ми гарантуємо:

  • Постійне оновлення асортименту сімейних настолок.
  • Висока якість і безпеку всіх ігрових наборів.
  • Можливість 100% компенсації коштів при поверненні товарів.
  • Оперативну доставку перевіреними службами по Києву, в регіони України.
  • Можливість участі в акціях, що проводяться в інтернет-магазині і оффлайн супермаркетах мережі «НОСОРОГ».

Виникли питання по продукції, варіантів оплати, доставки? Пропонуємо ознайомитися з матеріалами рубрики F.A.Q або скористатися опцією «зворотний дзвінок». Щоб замовити настільні сімейні ігри для всієї родини ви можете прямо зараз перейти до перегляду змістовного електронного каталогу.