Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

3105 грн - 27399 грн

Вид коляски

Тип складання

Кількість колес

Система амортизації

Ремені безпеки

Універсальні коляски

Фільтри

Показані 1 - 36 із 131 пунктів

Універсальні дитячі коляски - трансформер або коляска 2 в 1

Народження дитини часто ставить перед батьками безліч запитань, одне з яких пов'язане з придбанням засобу пересування для малюка. Виробники пропонують різні варіанти колясок для дітей. Що ж вибрати, на чому зупинитися? Розглянемо два найбільш затребуваних виду сучасних колясок. Обидва вони відносяться до універсального типу колясок, тобто дозволяють використовувати їх від народження до трьох років дитини - це коляска-трансформер іколяска універсальна 2в1.

Перший вид - коляска-трансформер

коляска трасформер фото

Переваги

Вона надає можливість дитині перебувати в положенні "лежачи" або "сидячи". Відрізняється досить компактними розмірами. Може експлуатуватися в якості прогулянкової коляски або трансформуватися в ліжечко.

Коляски-трансформери бувають з мінімальною трансформацією та більш складною трансформацією. У першому випадку, для того щоб перетворити коляску з прогулянкової в коляску для новонародженого, необхідно розкласти горизонтальну спинку і зверху поставити конверт-переноску.

У другому випадку потрібно зрушувати і розсовувати спальне місце, для того щоб домогтися тих же результатів.

Коляски багатофункціональні. Вони відкриваються і закриваються з усіх боків. Їх можна повертати по ходу руху, в тому числі таким чином, що малюк буде знаходитися обличчям до мами. Також є можливість регулювання висоти спинки або положення підголівників. У деяких моделях є перекидні ручки і столики, а також спеціальні ремені для дотримання безпеки малюка.

Недоліки

Однак, при всіх своїх перевагах коляски-трансформери мають і недоліки. Перший - значна вага, що не дуже зручно при транспортуванні коляски, особливо в багатоповерховому будинку без ліфта. Мамі важко буде самостійно піднімати і спускати таку модель по сходах. З цим видом коляски складно проїхати в громадському транспорті. Але найголовніший мінус - нерівне дно. Для новонародженої дитини це дуже важливий елемент, який може принести йому масу незручностей.

Другий вид - універсальна коляска системи "2 в 1"

універсальна коляска 2в1 фото

Переваги

Ці коляски, на відміну від попереднього виду, мають два знімних блоку - люльку і прогулянкове сидіння. Що, безсумнівно, розширює можливості використання коляски. Блоки встановлюються на універсальні шасі і дуже легко змінюються, завдяки спеціальній конструкції шасі. Цей вид колясок також комплектується дощовиком, захисним чохлом, москітною сіткою.

Дитячі коляски "2 в 1" представлені широким асортиментом як в ціновій категорії так і за зовнішнім виглядом. І це дозволяє купувати їх батькам з різними смаковими потребами та різним майновим становищем. Якщо врахувати, що покупка прогулянкової коляски та коляски для новонародженого окремо може коштувати значно дорожче, то вигода від того щоб купити коляску 2 в 1 виглядає очевидною.

Недоліки

Але все ж і у даних колясок є свої негативні сторони. По-перше, досить великий об'єм, що становить складнощі при проїзді в громадському транспорті, при переміщенні в багажник автомобіля, при зберіганні в квартирі. Досить високе кріплення прогулянкового блоку на шасі також не є зручністю для мами і малюка. Порівняно невелика люлька може бути некомфортною для дитини.

Де вигідно купити універсальну коляску для новонародженого і скільки вони коштують?

Інтернет-магазин "Носорог" пропонує вибрати класичні моделі 2 в 1 від кращих виробників. На нашому сайті представлені польські коляски від торгової марки Анекс, новинки від відомих брендів Chicco, Junama, Geoby, Angelina, Ninos. У нас ви зможете знайти коляски з додатковими аксесуарами у вигляді рюкзака, сумки або пляшечки для води. Є варіанти з перекидний ручкою і великими колесами.

Ціни на коляски 2 в 1

Товар

Ціна

Універсальна коляска Ninos А88 чорна

8 970 грн.

Універсальна коляска Angelina Viper-3 spiral

7 600 грн.

Універсальна 2в1 Junama Fashion Pro Jungle

12 700 грн.

Універсальна коляска ANEX M-TYPE 2 in 1 SP15-Q Gray cloud

14 346 грн.

У підсумку, розглянувши два види типу універсальних колясок, можна зупинити свій вибір на одному з них, з огляду на всі переваги та недоліки. У кожному з видів, звичайно ж, існує величезне різноманіття моделей, що відрізняються різними доповненнями та удосконаленнями. Виробники не стоять на місці, створюючи все нові моделі колясок, здатні задовольнити найвимогливіших батьків.

Додатково пропонуємо Вам прочитати нашу статтю про рейтинг кращих колясок.