Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

805 грн - 2644 грн

Набори першокласника

Фільтри

Показані 1 - 8 із 8 пунктів

набір першокласника

 

Набори першокласника: як зібрати дитину в школу за 10 хвилин?

Ви ледве встигли перевести дух від турбот, пов'язаних з підготовкою до випускного з дитячого садка, а на календарі вже середина літа і пора всерйоз задуматися про купівлю набору для школи? Не хочете жертвувати відпусткою заради нескінченних походів по канцелярським магазинах і шкільним базарам? І не потрібно! У каталозі нашого інтернет магазину представлені шкільні набори для першокласника на будь-який смак і гаманець!

Щоб оформити замовлення потрібно всього кілька хвилин, а решту часу Ви можете провести з куди більшою користю. Адже літо в розпалі, море кличе, і більше не потрібно думати з чим дитина з'явиться на порозі своєї першої класної кімнати 1-го вересня!

 

Що входить в набір першокласника список 2021

Менеджери нашого віртуального супермаркету товарів для дітей підготували кілька варіантів наборів першокласника, купити які не тільки зручно, але ще й вигідно. Якщо купувати все окремо, вийде дорожче (перевірено бувалими батьками)!

У продаж вже надійшли новинки від відомих брендів, що спеціалізуються на випуску канцтоварів, рюкзаків та інших аксесуарів для школи. І, звичайно ж, найкраще ми вибрали для формування наших наборів в школу для першокласників. У комплектах аксесуарів і канцелярії, представлених в цьому розділі каталогу, продукція торгових марок «1 Вересня», «Kite», «TopGal», «Mandarin», «Olli», «Buromax» і багато інших. Всі товари відповідають вимогам стандартів якості та безпеки, що пред'являються до шкільних приладь для учнів початкової школи. 

Склад наборів для першокласників трохи відрізняється в залежності від обраного варіанту комплектації:

 

Стандарт (999 грн.)

Необхідний мінімум для хлопчика або дівчинки, в який входить рюкзак, пенал і сумка для взуття, а також набір канцелярії для першокласника від брендів, що пропонують продукцію бюджетного і середнього цінового сегмента. З докладним списком можна ознайомитися на сторінці товару.

Преміум (1999 грн.)

У набір увійшли якісні товари від популярних українських, європейських брендів. Вибравши цей комплект Вам не доведеться окремо докуповувати фартух для уроків праці, підставки під книги, канцелярію.

Преміум+ (2999 грн.)

Модний рюкзак і аксесуари, повний канцелярський набір для першокласника, а також пляшечка для води і ланч бокс з оригінальним дизайном – все це в комплекті «Преміум+». Поспішайте вигідно купити набір першокласника, список якого складається з 35 позицій!

 

Увага! При замовленні будь-якого дитячого набору шкільного приладдя можна вибрати ранець з декількох варіантів. Ви можете підібрати аксесуар на свій розсуд або поцікавитися думкою винуватця приємних клопотів. Відмінна можливість, щоб дозволити малюкові проявити свою самостійність!

 

Купити шкільний набір для першокласника з доставкою по Україні!

Ми пропонуємо комплекти аксесуарів і канцелярії для школи, в яких немає нічого зайвого, адже перед тим як виставляти ці лоти на продаж ми уважно проінспектували десятки списків того, що входить в набір першокласника, отриманих на батьківських зборах, а також врахували рекомендації досвідчених батьків. Крім того, нам вдалося індивідуалізувати набори першокласника, запропонувавши на вибір рюкзаки з різним дизайном. Тобто, якщо Ви щасливі батьки двійнят, погодок, Ви також можете заощадити час і гроші, і при цьому догодити смакам кожного з малюків.

Набори шкільного приладдя для першокласника з відмінним співвідношенням ціни і якості з нетерпінням чекають своїх маленьких власників на сторінках нашого електронного каталогу! Пропонуємо купити все для школи на умовах самовивозу з наших офлайн магазинів в Хмельницькому, Києві, Вінниці, Костополі або замовити доставку «Новою Поштою» (На відділення, адресна) в будь-яку точку на карті України!