Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

17 грн - 389 грн

Мова видавництва:

Автор:

Серія книг:

Повісті та розповіді для дітей

Фільтри

Показані 1 - 36 із 200 пунктів

Повісті та розповіді для дітей — кращі книги для малюків і підлітків!

Дитячі повісті й розповіді —цікаві й повчальні книги, які обов'язково повинні бути присутніми в сімейній бібліотеці. На сторінках інтернет-магазину Nosorog.net.ua представлений широкий асортимент дитячих видань, серед яких Ви обов'язково знайдете щось цікаве для Вашого малюка!

Повісті та розповіді дітям: жанрові особливості та переваги

Прищеплювати дитині любов до читання важливо з раннього віку, але при цьому ні в якому разі не варто змушувати його читати. Ваше завдання полягає у виборі правильної літератури, до якої малюк сам буде проявляти інтерес. Для маленької дитини доречніше купити дитячі оповідання в картинках. Підлітки, яким вже не з чуток знайомі твори шкільної програми, зможуть по достоїнству оцінити повість класичного або сучасного автора.

Книги: Детские повести и рассказы

Розповідь

Короткий прозовий твір, героями якого можуть бути люди, тварини, фантастичні персонажі. Невеликий обсяг і, як правило, одна сюжетна лінія — головні прикмети цього жанру дитячої літератури, знайомство з яким краще починати з 4-5-ти років. Розповіді в картинках для дітей допоможуть підготувати малюка до сприйняття шкільної програми.

Повість

Повісті для дітей — «маленькі романи», які, як правило, ґрунтуються на історіях про захоплюючі подорожі. Кращі зразки вітчизняної та світової літератури чудово підійдуть для домашнього читання школярів. Такі твори сприяють розвитку навичок концентрації і аналітичного мислення.

Купити дитячі книги в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Скориставшись нашим електронним каталогом, Ви можете вибрати і купити книги з дитячими розповідями і повістями:

  • З більш ніж 70-ти товарів, представлених в цій категорії.
  • За цінами від 24 гривень (видання українською та російською мовою).
  • Зі 100% впевненістю в якості матеріалів і змісту!

Продаж книг для дітей – один з основних напрямків діяльності нашої компанії. Ми постійно працюємо над оновленням асортименту, вибираючи для наповнення каталогу кращі розповіді для дітей. Замовляючи товари в інтернет-магазині Nosorog.net.ua, Ви отримуєте можливість економії часу і коштів без шкоди якості. Оперативна доставка по Києву, Хмельницькому, Вінниці, в інші міста України здійснюється перевіреними кур'єрськими службами!