Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

5 грн - 389 грн

Кількість предметів

Кількість штук в упаковці

Пензлі для малювання

Фільтри

Показані 1 - 36 із 182 пунктів

Пензлики для живопису і малювання фарбами

Кожна дитина любить займатися творчістю. Одним з цікавих творчих процесів є малювання. Воно не обходиться без використання такого атрибута, як пензлик. Завдяки йому можна створити справжній витвір. Малюючи, малюк розвиває мислення і моторику рук, відкриває в собі нові здібності, проявляє особистість, покращує працездатність мозку, формує знання і багато іншого.

Кожному школяреві і дошкільнику необхідно купити набір пензликів, щоб навчатися образотворчому мистецтву

Їх роблять з різних матеріалів:

  1. Біличі - найпоширеніші, вони виготовляються з хвоста білки. За формою розрізняють виключно круглі, так як у них м'яка і еластична текстура. Використовують їх разом з акварельними фарбами або на водній основі, так як вони чудово утримують воду. Догляду особливого не вимагають, достатньо помити під проточною водою.
  2. Щетина характеризується жорсткою і пружною структурою. Вони бувають чорні, сірі і білі, а також різної довжини. Еластичною щетина стає тільки після обробки окропом. Їх застосовують при малюванні маслом, акрилом та гуашшю. В основному виготовляються в плоскому вигляді.
  3. Поні - володіє м'яким ворсом, робиться з циліндричним пучком. Бувають білі і коричневі. Варто купувати, якщо працювати доведеться з акварельними матеріалами.
  4. З козячого ворсу виходять еластичні і пружні кисті, вони м'якші, ніж з щетини. Завдяки їх використанню виходять рівні мазки. Підходить для батика, каліграфії, японського живопису і так далі.
  5. Синтетика. Купити пензлика з синтетичного волокна зазвичай рекомендують для учнів молодших класів та дошкільнят. При виробництві таких виробів застосовують нейлон, поліестер або інші штучні матеріали. Добре підходять для акварельного живопису. Вони досить еластичні, служать довгий час, відрізняються невисокою вартістю.

Рукоятка пензликів може бути пластикова або з дерева. Краще всього купити дерев'яні пензлики, так як їх зручніше тримати в руці, вони не ковзають. Та й до того ж, дерево просякнуте спеціальними речовинами, що не дає йому зіпсуватися довгий час. Купуйте в нашому магазині "Носорог" канцтовари, за допомогою яких хлопчики і дівчатка зможуть творити і займатися живописом. У нашому асортименті великий вибір різноманітних пензликів різних номерів. Продаються як окремо, так і наборами. Вартість невисока, але при цьому відмінна якість.

Якщо у Вас є будь-які питання, що цікавлять, можете зателефонувати нам по телефону або написати на сайті. Проведемо безкоштовну телефонну або онлайн консультацію по товарам.