Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

11 грн - 2095 грн

Інтерактивні

Управление

Музичний ефект

Світловий ефект

Кількість деталей (шт.)

Тип розвитку

Максимальне навантаження (кг)

Кількість предметів

Іграшки для купання

Фільтри

Показані 1 - 36 із 260 пунктів

Іграшки для купання

Іграшки для купання малюків – це те, чим насправді грають батьки, коли малюк викупався та спить. Не вірите? Запитайте тата, за скільки секунд виринає гумова качка з дна ванни.

Як тільки дитина починає самостійно сидіти і починає активно вивчати світ, можна купити іграшки для ванної. Вони бувають дуже різними: одні світяться, інші красиво плавають, треті можуть видавати різні звуки, створювати бризки чи мильні бульки. Діти люблять водні процедури. А якщо додати іграшки для води, то кожне купання перетвориться на захоплюючу казку, де навіть мамі та татові буде цікаво. Проблема лише одна: асортимент великий, можна вибрати будь-які дитячі іграшки для ванної – і чия сьогодні черга купати, щоб мати законне право пограти разом із малюком?

Основні види іграшок для купання дітей

Обережно: іграшки у ванну для дітей викликають викид розчулення та радості у величезних кількостях, вони призводять до стрімкого підвищення настрою та приємних купань. Чи готові? Тоді погляньте на асортимент, який пропонує інтернет-магазин “Носорог”. На наших сторінках ви знайдете:

  • Книги для купання – сторінки виготовлені з латексу або гуми та при контакті з водою змінюють колір або зображення.
  • Бризгалки – аксесуар із механізмом, що при натисканні пускає у повітря маленький фонтан.
  • Іграшки для ванної на стіну у вигляді наклейок легко кріпити до плитки або бортів і також легко знімати. Деякі стікери змінюють колір та зображення при намоканні.
  • Іграшки у ванну на присосках у вигляді різних тварин та техніки: машинок, корабликів та ін.

Дитина буде в захваті від додаткових функцій на кшталт крякання качечок або гребеня лапками. Дуже цікаво ловити на вудку-магніт різнокольорових рибок! А іграшки для ванної на липучках - це окремий вид розваг, тому що дитина вчиться сама їх кріпити і знімати, її веселить "чавкаючий" звук, так що мінімум півгодини реготухів вам забезпечено.

Як обрати іграшки для купання у ванній кімнаті?

Вони всі такі яскраві, гарні, цікаві. Не можна ж взяти їх усі (чи можна?). Давайте розберемося, на що орієнтуватись, вибираючи іграшки для купання.

  • Безпека. Всі іграшки у ванну повинні виготовлятися з екологічно безпечних матеріалів, не мати сторонніх запахів або дрібних деталей, які дитина може проковтнути. Уникайте моделей із гострими кутами або глибокими виїмками. Після купання іграшку потрібно промити і просушити, щоб усередині не з'являлася пліснява, тому переконайтеся, що ви зможете це зробити з конкретним виробом.
  • Матеріали мають бути сертифіковані. Так, на ринку трапляється зустріти різні моделі, тому переконайтеся, що виробник подбав про це. Або купуйте в “Носорог”, тому що ми перевіряємо якість продукції, перш ніж додаємо її в асортимент.
  • Відповідність віку та мети покупки. Іграшки для купання можна і потрібно використовувати з освітньою метою. Ви зможете познайомитися малюка з властивостями води, разом вивчати кольори, рахувати качечок, рибок або кораблики, за допомогою наборів формулювати поняття форми та розміру, а за допомогою водної риболовлі весело та приємно розвивати дрібну моторику та координацію рухів.

Також виробники подбали про те, щоб деякі моделі мали вбудовані термодатчики, тому більше не потрібно вимірювати температуру води ліктем - все набагато простіше.

Купання малюка – це поєднання приємного з корисним. Іграшки для купання дітей допомагають подолати страх води, розвивають дрібну моторику та уяву. Вони однаково підходять хлопчикам та дівчаткам, допомагають досліджувати навколишній світ, розважатися разом з батьками та рости день за днем.


Замовляйте окремі іграшки або набір для купання недорого в магазині “Носорог”, даруйте радість своїм малюкам, дітям друзів та рідних. Дивіться, як світяться їхні очі від захоплення, і як запалюються ваші серця від цього.