Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

6 грн - 1570 грн

Управление

Музичний ефект

Світловий ефект

Тип розвитку

Кількість предметів

Брязкальця та прорізувачі

Фільтри
Показані 1 - 36 із 508 пунктів

Брязкальця і прорізувачі

Брязкальця і прорізувачі —невід'ємний атрибут перших місяців життя малюка. Яскраві і незвичайні предмети як магніт притягують увагу крихітної людини, яка вже проявляє надзвичайну допитливість до навколишнього світу. Розвиток зорових і слухових навичок, дрібної моторики, створення комфортних умов для перших фізіологічних змін — і це не повний перелік завдань, з якими молодим батькам допоможуть впоратися візуально привабливі прорізувачі і брязкальця, до того ж, купити їх недорого Ви можете в кілька кліків, скориставшись зручним функціоналом інтернет-магазину Nosorog.net.ua!

Іграшки брязкальця і прорізувачі для малюків 0 +

Дитячі іграшки для самих маленьких сприяють гармонійному розвитку дитини, в більшості своїй орієнтовані на розвиток корисних навичок. Брязкальця і прорізувачі створюються з урахуванням фізіологічних особливостей маленьких дітей і абсолютно безпечні для немовлят. У нашому каталозі представлені іграшки прорізувачі і брязкальця від перевірених виробників — Simba, METR plus, Battat та інші. Ви легко підберете виріб, оптимально задовольняючий Ваші цілям і задачам з понад 300 товарних позицій, представлених в цьому розділі нашого каталогу.

Так чому ж такі хороші прорізувачі і брязкальця для малюка? Давайте докладніше розберемося в особливостях іграшок для самих маленьких!

Брязкальця

Дзвенять і гримлять під час руху, що сприяє розвитку слухових навичок. Зазвичай виконані з пластика, дерева або приємного на дотик текстилю. У продажу можна зустріти вироби, адаптовані під природний хват крихітних ручок маленької дитини, у вигляді підвісок для мобіля, аксесуарів для прогулянкових колясок і т. п.

Прорізувачі

Допомагають більш комфортно перенести фазу прорізування перших молочних зубиків: зменшити біль за рахунок стимуляції кровообігу, відвернути дитину від дискомфортних відчуттів. Для виготовлення прорезивателей використовують пластик, силікон, інші біосумісні матеріали, що відповідають вимогам міжнародних стандартів якості та безпеки. Прорізувачі періодично можна і потрібно мити під проточною водою, адже маленька дитина безпосередньо контактує з іграшкою, і на її поверхні при відсутності гігієнічної обробки можуть накопичуватися хвороботворні бактерії і мікроби.

 

Купити брязкальця прорізувачі в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Купити брязкальце або прорізувач в нашому віртуальному супермаркеті дитячих товарів Ви можете з абсолютною впевненістю відповідно кожній позиції високим світовим стандартам. Ми цінуємо довіру батьків з різних куточків України, і готові його виправдати лояльною ціновою політикою, високою якістю товарів, відмінним сервісом!

У нас ви можете купити дитячі брязкальця і прорізувачі:

  • За супер-ціною — від 12 гривень.
  • Для дітей віком 0 +, 1+, 2+, 3+.
  • З пластика, силікону, дерева, текстилю та ін.
  • Для хлопчиків, дівчаток, унісекс.
  • З музичними ефектами і багато ін.

Пропонуємо прямо зараз перейти до більш детального перегляду нашого змістовного каталогу, і купити перші іграшки для дітей за привабливими цінами, з доставкою по Києву, в інші міста України! Купити дитячі брязкальця в інтернет-магазині Nosorog.net.ua — прекрасна можливість заощадити час і гроші без шкоди якості!