Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

26 грн - 3255 грн

Інтелектуальні настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 149 пунктів

Інтелектуальні настільні ігри — кращі «тренажери» для розуму!

Любите влаштовувати сімейні вечори, проводити час цікаво і з користю? Інтелектуальні настільні ігри — прекрасна можливість об'єднати всіх членів сім'ї за захоплюючим заняттям! У каталозі інтернет-магазину Nosorog.net.ua Ви знайдете безліч ігрових наборів — «Монополія», «Еліас», «Скреббл» і багато інших.

Настольные интеллектуальные игры

Переваги розумних настільних ігор

Останнім часом, переситівшись комп'ютерним іграми, все більше число прихильників спокійного домашнього дозвілля, повертаються до старих-добрих настолок, виробники яких, треба сказати, намагаються не відставати від модних тенденцій нового часу і активно поповнюють каталог інтелектуальних ігор для дітей і дорослих цікавими новинками. У чому секрет популярності цього виду ігрових наборів? Головною позитивною якістю інтелектуальних настолок є можливість розвиватися граючи!

Соціалізація, комунікативні навички

Інтелектуальні ігри, як правило, розраховані на 2-х і більше учасників, які активно взаємодіють один з одним, вчаться знаходити компромісні рішення. В ході гри діти засвоюють правила спілкування з людьми, отримують можливість продемонструвати всім свої риторичні здібності.

Формування лідерських якостей

Будь-яка ігрова діяльність в тій чи іншій мірі сприяє розвитку лідерських якостей, що особливо важливо в дитячому та підлітковому віці. Інтелектуальні настолки дозволяють кожному продемонструвати свої розумові здібності, вміння вибудовувати логічні ланцюжки і ефективно застосовувати їх на практиці.

Ерудиція і інтелект

Під час ігрового процесу діти і дорослі здатні дізнатися масу нових і цікавих речей, розширити кругозір, стати більш ерудованим в тому чи іншому питанні. І все це без необхідності вивчати багатотомні енциклопедії, нудні навчальні посібники, науково-популярну літературу, тощо.

Купити інтелектуальні настолки в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Замовити інтелектуальні ігри в магазині онлайн або відправитися на пошуки нового набору ігрової атрибутики в супермаркет, торговий центр? Вибір за вами! Але інтернет-магазини, які спеціалізуються на продажах настолок, здатні запропонувати клієнтам більш широкий асортимент і доступні ціни, ніж стаціонарні торгові точки. Так, на полицях нашого віртуального супермаркету Вас чекають:

  • Більше 60-ти товарних позицій від українських, європейських, американських виробників.
  • Інтелектуальні настолки за цінами — від 26,50 грн.
  • Настільні ігри для малюків, підлітків, дорослих членів сім'ї.
  • Набори, розраховані на різну кількість учасників (від 2-3 до 6-8 і більше).
  • Інтелектуальні ігри на основі загальноосвітніх дисциплін.
  • Розважальні набори для дитячих свят, домашніх вечірок і багато іншого.

Бажаєте купити інтелектуальні ігри з можливістю самовивозу в Києві, Хмельницькому, Вінниці, з гарантією швидкої доставки перевіреними кур'єрськими службами по Україні? Скористайтеся функціоналом сайту або зв'яжіться з менеджером інтернет-магазину Nosorog.net.ua!