Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

7 грн - 2529 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Роботи для дітей

Фільтри

Показані 1 - 36 із 280 пунктів
Іграшковий робот

Робот Hap-p-Kid
M.A.R.S Кибер-Бот

Іграшкові роботи на пульті управління - чудовий подарунок для хлопчиків

Люблячі батьки завжди намагаються забезпечити свою дитину найкращим, і хочуть бачити непідробну радість в очах малюка. Тільки уявіть, як він буде сяяти від щастя, коли перед ним постане довгоочікувана машинка трансформер! Якщо Ви хочете порадувати свого сина чи дочку - Вам підійде розумна іграшка робот купити яку Ви можете на нашому сайті. Адже вона буде цікава і хлопчикам, і дівчаткам.

Величезний асортимент роботів в інтернет-магазині «Носорог»

Сучасні виробники грунтуються на перевагах хлопчиків, і на основі цього створюють різноманітні моделі роботів-трансформерів. Розробники оснащують їх інтелектуальними функціями та програмують на виконання певних дій. Вони «вміють» робити танцювальні рухи і навіть висловлюють емоції за допомогою міміки. Теперішній ринок роботів активно поповнюється новими персонажами - супергерої і діноботи, герої улюблених мультфільмів. Перерахуємо найпопулярніші з них:

  • Робокар Поллі
  • машинка трансформер на радіокеруванні
  • Оптимус Прайм
  • Міжгалактичний корабель
  • Турботрон
Робот-трансформер

Робот-трансформер
TOYOTA SUPRA

Якщо Ви шукаєте маленького друга для своєї дитини, пропонуємо переглянути наш онлайн-каталог - можливо Вас зацікавить інтерактивна іграшка робот купити яку можна у нас. Їх різноманітність просто вражає! Машинка трансформер на радіоуправлінні - це пристрій, дизайн та функціонал якого продуманий до дрібниць: стильний тюнінг, великі та маленькі розміри, яскраві кольори - такі модельки не залишать байдужими жодного хлопця! До них Ви можете придбати автомобільні треки і гаражі, влаштовувати з сином справжні гонки та створити цілий автопарк! За допомогою динамічного розвитку науково-технологічного прогресу, іграшкові роботи на пульті управління стали цілком реальними девайсами, доступними широкому колу покупців. Це оригінальні та ефектні іграшки, які мають штучний розум і виконують прості завдання.

Шукаєте де купити іграшкові роботи за найкращою ціною?

Іграшкові роботи на пульті управління - це відмінний вибір, так як вони не тільки виконують естетичну функцію, але й сприяють гармонійному емоційному розвитку дитинки. Якщо у вас виникли будь-які питання - сміливо звертайтеся до нас! Наші кваліфіковані менеджери з радістю нададуть необхідну інформацію і підкажуть, яка іграшка робот сподобається Вашому синочкові. Здійснити покупку можна через кошик або за вищевказаними номерами телефонів. Доставка здійснюється по всій території України перевіреними кур'єрськими службами.

Зверніть увагу й на інші категорії товарів, які можуть бути для Вас цікаві: іграшкові літаки, вертольоти, катери, дитячі конструктори.