Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

20 грн - 1945 грн

Розвиваючі настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 432 пунктів

Розвиваючі настільні ігри — вчимося граючись!

Розвиваючі настільні ігри допомагають зробити навчальні заняття з дітьми цікавими і захоплюючими, викликати у дитини бажання до пізнання чогось нового. Для отримання корисної інформації, які подаються в невимушеній розважальній формі, засвоюються набагато краще, ніж сухі факти зі шкільних підручників. Все тому, що у дитини з'являється стимул — прагнення здобути перемогу над іншими учасниками!

Розвиваючі настільні ігри

Важливі переваги дидактичних настолок

Настільні дидактичні ігри для учнів молодшого та середнього шкільного віку застосовують на уроках, позакласних заняттях. Турботливі батьки також можуть потурбуватися про поповнення подібними ігровими наборами домашньої колекції. В настільні ігри для розвитку мови і пам'яті, які відрізняються барвистим виконанням і адаптованим змістом, можна і потрібно грати з малюками перших років життя. Але при цьому важливо стежити за реакцією дитини, і не наполягати на продовженні, якщо малюк нервує і відмовляється грати.

Розвиваючі настільні ігри для дітей допомагають:

Отримати нові знання, освоїти корисні навички

В ході цікавої ігрової діяльності дитина засвоює пізнавальну інформацію, вчиться концентрувати увагу і в потрібний момент «включати» логіку, мислити абстрактно. Якщо в настолках присутні невеликі предмети, додатково розвивається дрібна моторика маленьких пальчиків.

Поліпшити комунікативні здібності, навчитися працювати в команді

Розважальні настільні ігри зазвичай припускають участь 2-х і більше гравців, які взаємодіють між собою. У дитячому віці спілкування з однолітками і дорослими особливо необхідно (цей аспект важливий для гармонійного розвитку особистості). В ході гри дитина бажає проявити себе з найкращого боку, отримати схвалення старших, завоювати авторитет серед учасників своєї команди.

Купити настільні розвиваючі ігри в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Розвиваючі настолки для маленьких дітей, школярів, підлітків Ви можете вибрати і купити, скориставшись змістовним електронним каталогом нашого віртуального супермаркету. Ми за чесні продажу, тому готові гарантувати:

  • Постійне поповнення асортименту популярними новинками (прямо зараз для покупки доступно більше 100 товарів в категорії дитячі настільні розвиваючі ігри).
  • Доступні, економічно обгрунтовані ціни — від 23 гривень за ігровий набір!
  • 100% якість і справжність усіх торгових позицій, представлених на віртуальних полицях нашого інтернет-магазину.
  • Швидку доставку по Києву, Хмельницькому, Вінниці, в інші міста України!

Здійснюйте вигідні покупки і частіше радуйте своїх малюків приємними сюрпризами!