Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

11 грн - 4491 грн

Тип настільних ігор:

Настільні спортивні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 51 пунктів

Настільні спортивні ігри — вдалий вибір для домашніх турнірів!

Настільні спортивні ігри — популярний різновид настолок, які дозволяють влаштувати футбольний або хокейний матч, турнір з настільного тенісу, більярду, не виходячи з дому. Чудовий настрій і заряд позитивних емоцій гарантовані кожному члену сім'ї!

Настільні спортивні ігри

Популярні види настільних спортивних ігор: футбол, хокей, більярд

Головна особливість спортивних ігор настільних полягає у відсутності обмежень за віком і фізичної підготовки учасників. До того ж, грати в такі настолки Ви зможете незалежно від погоди за вікном і часу доби!

У нашому магазині настільних ігор для дітей і дорослих Ви можете купити різноманітні набори ігрової атрибутики для організації домашніх спортивних змагань, в тому числі і мегапопулярні:

Настільний хокей

Більше сотні років тріумфально крокує по планеті, паралельно вдосконалюється і набуває нової атрибути. У традиційному наборі —12 фігурок хокеїстів, шайби, табло для фіксації результатів. У більш сучасних версіях крім механічних, часто застосовуються електронні елементи.

Настільний футбол

Являє собою спеціальний стіл з ручками управління, на стрижнях яких розміщені мініатюрні фігурки футболістів, які «оживають» в умілих руках і спритно вражають м'ячами ворота противника.

Настільний більярд

Мініатюрні дитячі столики для більярду, звичайно, далекі від професійного спорту, але сприяють розвитку координації і окоміру. Ціна таких наборів досить демократична і не здатна завдати серйозного удару по сімейному бюджету.

Спортивні ігри, купити які Ви можете в нашому інтернет-магазині, не захаращують собою простір, що особливо актуально для власників невеликих квартир. По завершенню захоплюючого змагання ігрову атрибутику можна скласти назад в невелику коробку, а коли знову захочеться відчути смак перемог, зібрати конструкцію всього за кілька хвилин!

Купити спортивні настільні ігри у віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua

Продаж спортивних настолок здійснюється нашою компанією з 2015 року. І за цей час нам вдалося сформувати асортимент з кращих спортивних ігор для дітей, купити які ми пропонуємо:

  • Вигідно (доступні ціни, програма лояльності, бонуси для постійних і нових покупців)
  • Зручно (немає необхідності шукати потрібний ігровий набір в магазинах міста).
  • З оперативною доставкою (в Києві, Хмельницькому, Вінниці можливий самовивіз; в регіони України замовлення доставляються перевіреними кур'єрськими службами).

Щоб вибрати і купити дитячі спортивні ігри, пропонуємо перейти до перегляду барвистого і змістовного електронного каталогу!