Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

47 грн - 3104 грн

Серія товару

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Дитячі кухні

Фільтри

Показані 1 - 36 із 114 пунктів

Дитячі кухні

Купити дитячу кухню — відмінна можливість піднести дитині цікавий і корисний подарунок, який, безсумнівно, стане одним з найулюбленіших ігрових наборів маленької господині. Під час ігор діти часто копіюють поведінку дорослих. І якщо хлопчики все більше віддають перевагу возитися з іграшковим інструментом або машинками, то для дівчаток немає кращого заняття, ніж опікати своїх дочок-лялечок, «готувати» їм смачні страви і влаштовувати «чаювання». У такій сюжетній грі не обійтися без дитячої кухні, ціна якої непорівнянна з радісними іскорками в очах дитини!

Купити дитячу іграшкову кухню: асортимент і переваги

Сьогодні у продажу можна зустріти як невеликі набори кухонного посуду для дівчаток, так і максимально реалістичні об'ємні конструкції з численною атрибутикою. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви в кілька кліків можете вибрати і купити іграшкову кухню для дітей на будь-який смак і гаманець!

Виробники дитячих іграшок пропонують дитячі набори «Кухня» із пластику, дерева, металу. Вся представлена на сучасному ринку іграшкова атрибутика для «приготування» найсмачніших страв радує оригінальним дизайном і численними опціями (підсвічування, звукові ефекти, вода та ін.). Більшість батьків вважає за краще купити дитячу кухню для дівчаток з якісного пластику. Такі набори володіють наступними перевагами:

Практичність

Якщо Ви хочете купити дитячу кухню недорого, але при цьому отримати якісну, безпечну, довговічну іграшку, варто звернути увагу на набори атрибутики з пластика. Такі іграшкові кухні здатні протягом тривалого часу зберігати привабливий зовнішній вигляд, зручні в експлуатації і не вимагають серйозного догляду. Але перевагу краще віддати наборам від перевірених виробників (Технок, Ecoiffier, Smoby, Kinderway та ін.), Продукція яких проходять строгий контроль якості і безпеки, відповідає найвищим світовим стандартам.

Цікаве заняття

Поки дитина зайнята «приготуванням» своїх коронних страв, Ви можете спокійно займатися роботою по будинку або своїми справами без побоювань, що малюкові захочеться провести «ревізію» на реальній кухні, де він запросто може влаштувати невеликий потоп, обпектися об гарячу варильну поверхню, травмуватися гострими предметами.

Купити недорого дитячу кухню — прекрасна можливість направити невгамовну енергію дитини в мирне русло!

Яскравий дизайн

Сучасні технології, що застосовуються при виробництві іграшок, дозволяють додати пластикової атрибутиці максимально реалістичний або, навпаки, фантазійний вид. Так, елементи кухні можуть бути прототипами реально існуючих побутових приладів або радувати око дитини фантастичними спецефектами, зображеннями мультяшних героїв, фантазійними квітами, незвичайною фактурою.

Дівчата постарше по достоїнству оцінять дерев'яну ігрову кухню або ігровий набір з легкого і безпечного металу, що відрізняються екологічністю і максимальною реалістичністю. До слова, дитячі ігрові кухні можуть викликати інтерес і у хлопчиків. Не варто думати стереотипно і обмежувати дитину у виборі іграшок. Хто знає, можливо в Вашій родині підросте майбутній шеф-кухар мішленівського ресторану. Адже кращими кулінарами дуже часто стають саме чоловіки!

Купити дитячі кухні в інтернет-магазині недорого!

Інтернет-магазин дитячих товарів Nosorog.net.ua — то місце, де ви можете купити дитячу кухню для дитини:

  • З великого асортименту — більше 50-ти кухонних ігрових наборів на вибір.
  • За дуже привабливою ціною — від 41 грн. за набір!
  • З 100% упевненістю в оригінальному походженні товарів.
  • Скориставшись актуальними акційними пропозиціями, перевагами бонусної програми.
  • На умовах самовивозу або з швидкою доставкою по Києву, в міста України!

Щоб купити недорого дитячу іграшкову кухню в нашому інтернет магазині, скористайтеся функціоналом сайту, допомогою досвідчених консультантів!