Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

169 грн - 27399 грн

Кількість колес

Система амортизації

Дитячі коляски

Фільтри

Показані 1 - 36 із 256 пунктів

Дитячі коляски

Поява в сім'ї маленької дитини — радісна подія, яка, однак, зв'язана з безліччю турбот. Адже важливо забезпечити малюкові комфортні умови для адаптації до нових умов, гармонійного розвитку та дорослішання. Однією з таких важливих і відповідальних завдань є покупка коляски, яка повинна бути зручною як для дитини, так і для її турботливої і люблячої мами.

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви можете купити коляску для новонародженого і для дітей старшого віку від перевірених виробників, по дуже привабливим цінам! В цьому розділі каталогу представлені коляски від відомих світових брендів — Anex, Stroller, BabyXit, Chicco, Geoby, Taco, Angelina, Junamaи інші. Ми встановили гранично доступні ціни на весь асортимент. Наприклад, купити прогулянкову коляску ми пропонуємо за ціною від 1790 гривень, а універсальну модель, яку можна використовувати з народження і коли малюк трохи підросте — від 5590 гривень.

Основні види дитячих колясок

Сьогодні у продажу можна зустріти величезну кількість колясок, що прийнято поділяти на такі види:

  • За віком дитини – для новонароджених, для дітей від 6-ти місяців, дитячі від 12 місяців і старше.
  • За кількістю маленьких пасажирів – для однієї дитини, для двійнят, для трійнят, для погодок.
  • По сезону – літні, зимові, осінньо-весняні, універсальні.
  • За типом конструкції – класичні, книжки, тростини, трансформери.
  • За наявності додаткових компонентів – зі знімною люлькою, з прогулянковим блоком, з автокріслом, тощо.

Ви можете купити дитячу коляску недорого і поступово, в міру потреби докуповувати необхідну атрибутику, або зупинити свій вибір на більш дорогому варіанті з максимальною комплектацією. Найбільшою популярністю серед покупців користуються такі комплектуючі до дитячих колясок:

  • Дощовик.
  • Москітна сітка.
  • Ремені безпеки.
  • Чохли на колеса, ніжки.
  • Сумки для мами та інше.

Подбайте також про вибір текстилю в коляску – відповідного розміру ортопедичний матрац, постільна білизна, ковдру тощо. Щоб малюкові було комфортно на прогулянках, текстильні вироби повинні бути виконані з м'яких, приємних до тіла, гіпоалергенних матеріалів, відповідати сезону.

На що звернути увагу при виборі коляски?

Вага виробу

Перш ніж купити коляску 2 в 1, упевніться в тому, що вона підходить Вам по вазі. Наприклад, якщо Ви проживаєте на верхньому поверсі багатоквартирного будинку без ліфта, то покупка громіздкої коляски стане для Вас головним болем на найближчі кілька років. Спустити таке «чудо» конструкторської думки по нескінченних сходових маршах багатоповерхівки в поодинці буде дуже важко. Та й навіщо створювати собі зайві складності, якщо на ринку дитячих товарів представлено безліч компактних і легких, але не менш надійних моделей колясок. Наприклад, на перших парах можна недорого купити коляску-люльку, а коли малюк підросте — купити легку коляску для прогулянок.

Надійність шасі і амортизаторів

Дитяча коляска для новонароджених не може бути надто дешевою, адже така економія може згодом обернутися масою незручностей. Відомі виробники дорожать своєю репутацією, і відповідально підходять не тільки до дизайну, але і до вибору шасі (відповідає за стійкість), амортизаторів (забезпечують плавність руху) для своїх колясок.

Матеріал і розмір коліс

Оптимальне рішення підбирається з урахуванням виду дорожнього покриття, сезону, особливостей експлуатації.

Ергономічність і зручність ручки

До того, як купити дитячу коляску в інтернет магазині або офлайн-якій точці продажу, постарайтеся визначитися з тим, якою має бути ручка – телескопічною, подвійною, трансформованою і т. п. Наприклад, останнім часом все більше число матусь віддає перевагу прогулянковим коляскам з перекидною ручкою.

Замовити коляску в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

У нашому інтернет-магазині купити коляску-трансформер, люльку, прогулянкову і інші види дитячого транспорту Ви можете на максимально вигідних умовах:

  • Не потрібно витрачати час на багатогодинні походи по офлайн магазинах.
  • На усі товари цієї категорії ми встановили гранично доступні, економічно обгрунтовані ціни.
  • Доставка товарів зі складу до кінцевого споживача займає в середньому 1-3 дні. У Києві, Хмельницькому, Вінниці, Костополі є можливість самовивозу. По Україні товари відправляються перевіреними службами кур'єрської доставки.

Для отримання додаткової консультації щодо вибору дитячої коляски, докладної інформації по варіантам оплати і доставки, зв'яжіться зручним способом з представниками компанії «НОСОРОГ»!