Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 1327 пунктів

Настільні ігри для дітей та дорослих!

Настільні ігри останнім часом користуються величезною популярністю в світі і в Україні зокрема. Грати тепер не тільки цікаво, а й модно! У компанії друзів, у колі сім'ї, в затишній кав'ярні, в дорозі час пролетить непомітно за захоплюючою настолкою!

У нашому віртуальному супермаркеті Ви можете купити настолки на будь-який смак і гаманець! У нас знайдуться ігрові набори для самих маленьких, дітей, підлітків, представників дорослої аудиторії. Останнім часом особливо затребувані сімейні настільні ігри, список яких постійно поповнюється актуальними новинками. Вони припускають взаємодію гравців на рівних, що дуже подобається дітям, і до душі батькам, дозволяє їм на кілька годин забути про дорослі проблеми і перенестися в чарівний світ дитинства!

Настільні ігри фото

Історичний екскурс в чарівний світ гри!

Її величність Гра вперше відвідала житло наших далеких предків у 4 тис. років до н. е., і з тих пір міцно вкоренилася в світовій культурі. Сьогодні купити настільні ігри може кожна людина, а в давні часи на територію сучасної Європи, США ігрові набори потрапляли в основному з Азії, їх привозили з собою сміливі мандрівники і відважні першопрохідці.

Деякі класичні настолки, як, наприклад, шахи, нарди, доміно, з'явилися тисячоліття тому, тоді як «Монополія» почала тріумфальний хід по планеті в 30-х роках минулого століття, а неймовірно популярна «Мафія» була представлена світовій громадськості ще пізніше, в другій половині XX століття.

Настільні ігри каталог: класифікація

Настільні ігри в Україні та інших країнах класифікуються за такими ознаками:

За призначенням

Інтелектуальні (вікторини, головоломки), тактичні, стратегічні, економічні, рольові, психологічні, активні, творчі та інші.

За жанрами

Військові, детективні, пригодницькі, на основі популярних мультфільмів, серіалів, коміксів, про рослини і тварин, про відносини між людьми.

За кількістю гравців

Для 1-го гравця, для 2-6 гравців, для великої компанії.

За віком учасників

Для малюків (до 4-5 років), дитячі (4-12 років), для підлітків (12-14 років), дорослі (14-16 років і більше; категорія 18+), сімейні (універсальні).

Про складність кожної настільної гри можна судити по маркуванню на упаковці, відгуками тих, кому вже вдалося придбати цікавлячий Вас ігровий набір. Також Ви завжди можете задати питання менеджерам інтернет-магазину Nosorog.net.ua, які готові допомогти вибрати кращу гру для одного або двох гравців, дружної сім'ї, веселої компанії.

Купити настільні ігри в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Зовсім недавно купити якісні і цікаві настільні ігри в Україні і при цьому не переплатити було досить проблематично. Але часи змінюються, і сьогодні активно створюються цілі сайти настільних ігор, які спеціалізуються на продажу захоплюючих настолок для дітей і дорослих.

У нашому віртуальному супермаркеті замовити настільні ігри Ви можете:

  • Вибравши відповідний набір з більш 600 представлених в каталозі товарних позицій (дитячі, дорослі, дорожні, колекційні та ін.)
  • З упевненістю в якості і безпеці, естетичної привабливості всієї ігрової атрибутики.
  • За дуже привабливими цінами, які нам вдалося встановити завдяки організації прямих поставок, оптимізації процесу продажів.

Не знаєте чим зайняти найближчий вільний вечір? Хочете відвернути дитину від комп'ютерних гаджетів, мобільних пристроїв? Чи плануєте проведення домашньої вечірки? Саме час перейти до вивчення сторінок нашого інтернет-магазину і вибрати відповідну ігрову атрибутику! Щоб купити настільні ігри недорого достатньо здійснити кілька кліків мишкою, і ми оперативно доставимо Ваше замовлення по Києву, Вінниці, Хмельницькому, в будь-яку точку на карті України!