Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

27 грн - 3184 грн

Рухливі настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 46 пунктів

Рухливі настільні ігри —для веселих і активних!

Рух — це життя! Під таким девізом повинен проходити день сучасної людини. На жаль, занурюючись в пучину повсякденних турбот, ми досить часто відмовляємо собі у відвідуванні спортзалу і ранкові пробіжки. Але тут на допомогу приходять рухливі настільні ігри, які дозволяють заповнити недолік рухової активності, весело і з користю провести час в домашньому колі!

Рухливі настільні ігри

Рухливі настолки для малюків, школярів, дорослої компанії

Асортимент дитячих і дорослих рухомих настолок, для організації яких досить виділити пару годин часу і кілька квадратних метрів вільного простору, досить широкий. Але особливе місце в ньому займає гра на підлозі Твістер, яка ось уже кілька десятиліть утримує високі позиції в рейтингу найбільш затребуваних і продаваних настолок.

В настільні ігри можна грати на вулиці і вдома, в тісному сімейному колі або великою компанією. Щоб вибрати правильну рухливу настолку важливо врахувати вік і кількість учасників:

Рекомендации от Nosorog.net.ua

Для малюків

ТвістерОк «Гнучкі пальчики», «Риболовля», «Дантист КРОКО»

Для підлітків

«FIRE QUEST», «Твійстеп», «Пиріг в обличчя»

Для всієї родини

Теніс настільний, дорожній Твістер»

Для великої компанії

Гра «Супер Твістер», «BAGIT»

Активним і впевненим у собі підліткам припаде до душі твістер гра для дітей, а малюкам перших років життя буде цікаво повторювати за мамою прості рухи гри Твістерок. Великій компанії вже точно буде чим зайнятися, розгорнувши поле «СуперТвістера»!

Купити рухливі настільні ігри в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Компанія «Носоріг» вже більше 3-х років спеціалізується на продажах товарів для дітей, і ми точно знаємо, чим розбуркати зажурившихся учасників дитячої вечірки і чим зайняти довгий осінній вечір в колі родини! У нашому каталозі представлені кращі настільні ігри різних жанрів, серед яких Вам не важко буде знайти підходящий варіант для захоплюючого дозвілля. Ми пропонуємо:

  • Понад 600 ігрових наборів на будь-який смак за приємними цінами, зі 100% гарантією якості.
  • Професійні консультації з вибору настолок від досвідчених менеджерів компанії.
  • Зручні варіанти оплати замовлень, швидку доставку по Києву та в будь-яке місто України.
  • Участь в програмі лояльності, тематичних акціях, приємні бонуси і подарунки!