Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

18 грн - 7197 грн

Матеріал

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Максимальне навантаження (кг)

М'які іграшки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 733 пунктів
плюшева іграшка

Іграшка Папа Свин

М'які іграшки для дітей

Іграшки для малюків - це їх кращі друзі, з якими вони не розлучаються і беруть їх з собою на прогулянку, в садок або в гості. Часто, своєму улюбленцю придумують цікаве ім'я і наряджають в красивий одяг. А як же приємно засинати з ним в обіймах! Інтернет-магазин «Носорог» пропонує величезний модельний ряд іграшок за найдемократичнішими цінами. Серед представленого асортименту, в наявності доступні:

  • плюшеві іграшки у формі тварин і улюблених мультиплікаційних героїв
  • Інтерактивні
  • Іграшки-подушки
  • ляльки

Завдяки зручному інтерфейсу нашого сайту, Ви можете використовувати фільтри і відсортувати за розмірами, ціновим діапазоном і торговою маркою виробника. У нас знайдуться м'які іграшки купити які можна на нашому веб-сайті.

м'яка іграшка

Іграшка Ведмежа

Що потрібно знати перш, ніж придбати м'які іграшки?

Враховуючи те, що дітлахи проводять велику кількість часу, і тісно з ними контактують, м'які іграшки для дітей повинні відповідати всім прийнятим нормам і стандартам якості. При виборі, слід керуватися такими правилами:

  • Будь-які сторонні запахи повинні бути відсутніми, так як це буде свідчити про те, що при виготовленні плюшеві іграшки не піддавалися фарбуванню токсичними речовинами.
  • Надавайте перевагу виробам з рівними і міцними швами - це визначає їх зносостійкість та довговічність.

Продукція закордонних виробників, яку Ви бачите в даному онлайн-каталозі, пройшла ретельний контроль на всіх етапах виробництва. У нас Ви знайдете м'які іграшки купити котрі можливо через корзину чи скориставшись безкоштовною послугою зворотного зв'язку. Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом і допоможуть оформити замовлення протягом декількох хвилин. Доставка здійснюється по всій території України надійними кур'єрськими службами.

Крім цього, дивіться й інші категорії товарів, що можуть Вас зацікавити: дитячі пазли, машинки, техніка, зброя, настільні ігри.