Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

37 грн - 628 грн

Тип настільних ігор:

Психологічні настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 7 із 7 пунктів

Психологічні настільні ігри - «прокачай» свою особистість!

Психологічні настільні ігри можуть бути прекрасним практичним матеріалом для різноманітних тренінгів, так і захоплюючою розвагою для всієї родини. В ході такої гри людина отримує можливість підвищити продуктивність і ефективність взаємодії з навколишнім світом, поліпшити свої комунікативні навички, розвинути ті чи інші особистісні якості.

Настільні психологічні ігри для дітей і дорослих сприяють поліпшенню пам'яті, тренують увагу, вчать складати і реалізовувати на практиці логічні комбінації, ефективно вирішувати проблеми, допомагають дізнатися багато нового про своє внутрішнє «Я».

Психологічні настільні ігри

«Мафія» — психологічна гра №1 в світі!

«Мафія» — психологічна гра, яка своєю появою зобов'язана студенту МГУ Дмитру Давидову. Ігровий набір дуже швидко набув всесвітню популярність, став бестселером в США і країнах Європи. Класична «Мафія» розрахована на гравців від 13 років, але з огляду на високу популярність цієї словестно-рольової настолки, деякі виробники випустили версії для дітей, адаптовані до особливостей дитячої психіки та світосприйняття.

Сюжет гри

Протистояння двох груп – мафіозі на чолі з доном проти мирних жителів, серед яких є шериф. «Ніч»— час розгулу кримінальних елементів, «день» — дозволяє активно діяти жителям міста, які бажають викорінити мафію. День змінюється вночі, а гравців в ході протистояння стає все менше, і так до перемоги однієї з команд.

Кількість учасників

Одночасно грати в «Мафію» можуть від 8 до 16 гравців. При меншій кількості людей партія буде ну дуже короткою. Грати великою компанією не рекомендується, тому що навряд чи вдасться уникнути метушні і плутанини.

Психологічний аспект

«Мафія» хороша тим, що дозволяє проявити основні риси і властивості особистості, навчитися вести діалог, брати участь в обговореннях і суперечках, застосовувати акторські здібності, мислити аналітично.

Купити настільні психологічні ігри в Україні

Інтернет магазинNosorog.net.ua здійснює продаж психологічних ігор, інших товарів для дітей і дорослих на вигідних умовах. Замовляючи настолки з психологічним ухилом в нашому віртуальному супермаркеті, Ви отримуєте можливість:

  • Купити якісні ігрові набори за цінами від 25,50 гривень, в тому числі — колекційні видання.
  • Обміняти товар, який Вам не підійшов, і отримати 100% компенсацію вартості (для уточнення переліку товарів і термінів повернення зв'яжіться з менеджером компанії).
  • Скористатися перевагами самовивозу (Хмельницький, Київ, Вінниця), швидкої доставки в будь-який регіон України (здійснюється перевіреними кур'єрськими службами)!

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua купити психологічні ігри Ви можете швидко і зручно, без ризиків і переплат!