Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Наявність

Ціна

5 грн - 1269 грн

Автор:

Серія книг:

Categories level 3

Відмінити фільтр

Розвиваючі книги

Фільтри

Показані 1 - 36 із 1658 пунктів

Дитячі розвиваючі книги - корисні, захоплюючі, з картинками!

Дитячі розвиваючі книги — яскраві і барвисті видання для всебічного розвитку маленьких малюків. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете безліч захоплюючих книжок для дітей різного віку, які допоможуть урізноманітнити дозвілля і створити благодатну основу для вивчення шкільних предметів, читання більш складних літературних творів.

Користь розвиваючої літератури для дітей та батьків

Розвиваючі книжки несуть в собі набагато більше користі, ніж Ви могли б припустити. Деякі батьки мають тверде переконання в тому, що дитина самостійно набуватиме вміння і навички, необхідні для подальшої адаптації в соціумі. Але такий підхід в корені не вірний, оскільки саме в молодшому віці малюки вбирають інформацію, як губка, і завдання близьких - створити благодатний грунт для правильного розвитку дитини.

Книги для детей: развивающие книги

Розвиваючі книги для найменших забезпечують:

Формування корисних умінь і навичок

Малюк з ранніх років вчиться писати, рахувати, розв'язувати прості логічні задачки; освоює правила етикету, вчиться розрізняти такі категорії, як добро і зло, любов і дружба та ін. Дитячі розвиваючі книги з тканини і картону, з м'якими вставками, допомагають поліпшити дрібну моторику пальчиків, а всілякі книги-саморобки – виявити у малюка схильність до творчості.

Заповнення вільного часу дитини корисними і цікавими заняттями

Перегляд мультиків, ігри на комп'ютері або планшеті — Перегляд мультиків, ігри на комп'ютері або планшеті - заняття, які присутні в житті кожного сучасного малюка. Однак батькам варто контролювати час перебування чада перед екраном телевізора, монітором комп'ютера. Кращі розвиваючі книги для дошколят та підлітків з асортименту інтернет-магазинуNosorog.net.ua стануть Вам у пригоді!

Можливість тісної взаємодії між малюком і дорослими членами родини

Маленькі діти зазвичай освоюють розвиваючю літературу під чуйним керівництвом мам і тат, бабусь і дідусів, інших членів сім'ї. Спільне вивчення цікавої дитячої книжки допомагає батькам краще пізнати свою дитину, а дитині — відчути себе потрібним і улюбленим!

Купити розвиваючі книги для дітей з доставкою по Україні

Продаж дитячої розвиваючої літератури — один з напрямків діяльності нашої компанії, і ми готові запропонувати Вам:

  • Широкий асортимент видань українською та іноземними мовами (російська, англійська, польська, французька та ін.).
  • Більше 2 500 тис. книг з барвистими ілюстраціями, наклейками, пазлами і іншим оригінальним декором від кращих видавництв — «Folio», «А-ба-ба-га-ла-ма-га», «Ранок»,та ін.
  • Максимально доступні ціни (від 6 гривень) на якісні книги для навчання читанню, письму, першого знайомства з навколишніми предметами, тваринами, технікою, правилами дорожнього руху, етикету і багато ін.
  • Участь в програмі лояльності для постійних клієнтів, акції та розіграші. Можливість самовивозу в Києві, Хмельницькому, Вінниці. Також Ви можете купити розвиваючі книжки для дітей з доставкою перевіреними кур'єрськими службами в будь-яку точку на карті України!