Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

6 грн - 2665 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Кількість деталей (шт.)

Кількість предметів

Наукові іграшки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 131 пунктів

Наукові іграшки

Наукові іграшки — окремі екземпляри й цілі набори ігровий атрибутики, які виконують не тільки розважальну, але й розвиваючу, навчальну функції. Маленькі діти, школярі і підлітки люблять експериментувати, проводити всілякі досліди, спостерігати за дивовижними метаморфозами. Набори наукових іграшок знайомлять малюків і старших дітей з основами фізики, хімії, природознавства, інших прикладних наук.

У нашому інтернет-магазині Ви можете вибрати і замовити іграшки розвиваючі наукові від виробників Ranok-Creative, BeBeLino, Danko toys, METR plus і ін. Ми здійснюємо продаж дитячих товарів для дозвілля, які отримуємо безпосередньо від виробників, офіційних представників відомих торгових марок, готові гарантувати якість кожної позиції!

Наукові іграшки для дітей — великий асортимент, низькі ціни!

Домашні ігри з науковими розвиваючими іграшками, купити які сьогодні можна в кілька кліків, без відриву від реалізації інших повсякденних завдань, стимулюють інтерес дітей до науки, можуть стати фундаментом для побудови кар'єри, стимулом до здійснення наукових відкриттів. Умовно всі набори ігрової атрибутики для дітей з цієї категорії можна поділити на:

По типу

Видовищні пізнавальні (виростайки, полімерні фігурки, спіннери і багато інших), Набори для дослідів і експериментів.

За матеріалом

Пластикові, металеві, дерев'яні, полімерні та ін.

По статі і віку потенційних володарів

Для дівчаток, для хлопчиків, універсальні. Для малюків з 9-ти місяців, 3 років, 5 років і старших хлопців.

 

Наукові іграшки для дітей від 12 років здатні всерйоз захопити підлітка, який цікавиться наукою, при цьому рекомендується вибирати такий подарунок з урахуванням вже сформованих інтересів дитини. Наукові іграшки для дітей від 5 до 12 років допомагають виявити схильність до відкриттів, прищепити дитині любов до пізнавальним видам діяльності. Наукові іграшки до 5 років більше розраховані на «вау!» ефект. Дитина годинами може спостерігати за виростайками або зміною картинок в калейдоскопі, а батьки отримують трохи вільного часу для своїх справ. Окремо від основної маси товарів цієї категорії стоять набори цифр, букв, іншої атрибутики для підготовки до школи.

При виборі наукових іграшок для хлопчиків і дівчаток важливо враховувати рекомендований виробником вік дитини. Більш складні досліди і експерименти варто відкласти на потім, або ж ненав'язливо контролювати ігровий процес.

Купити науково-пізнавальні іграшки для дітей з доставкою по Україні

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете 45+ іграшок наукового типу за вигідними цінами! Пропонуємо прямо зараз перейти до більш детального перегляду фото і характеристик наукових іграшок з цього розділу. Ми готові гарантувати:

  • Постійне оновлення асортименту.
  • Лояльну цінову політику.
  • Гідну якість і безпеку виробів.
  • Оперативну відправку по Києву, в регіони України!

У віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua ви можете вибрати наукові іграшки з елементами антигравітації та інші види навчальної, розвиваючої ігрової атрибутики, які відповідають вимогам високих європейських стандартів, здатні принести максимум користі допитливому малюку, стати відмінною підмогою для дбайливих мам і тат. Ви можете оформити замовлення онлайн або відвідати один з офлайн магазинів мережі «НОСОРОГ» (список міст уточнюйте у менеджера).

Для отримання вичерпної інформації по товарах, варіантів оплати, доставки, зв'яжіться з консультантами віртуального супермаркету Nosorog.net.ua!