Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Наявність

Ціна

7 грн - 306 грн

Categories level 3

Відмінити фільтр

Книга з пазлами

Фільтри

Показані 1 - 36 із 247 пунктів

Книжки-пазли для малюків - пізнаємо світ в ігровій формі!

Книжки-пазли для малюків - цікава і пізнавальна головоломка, яка стане справжнім «компаньйоном» дбайливих батьків, які бажають з ранніх років почати розвивати у крихітки здатність до логічного мислення, пам'ять і увагу, концентрацію на досягненні поставлених цілей і інші корисні якості. Книги з м'якими пазлами можна подарувати дитині перших років життя, і він із задоволенням займеться складанням яскравих і барвистих малюнків. При виборі таких незвичайних видань для дітей важливо керуватися простим правилом - чим молодша дитина, тим простіше має бути малюнок і крупніше деталі.

Книги-пазли для самих маленьких: які вибрати?

Збирання пазлів - заняття корисне і цікаве, що має прихильників серед людей різного віку. Але якщо дорослі вважають за краще збирати головоломки, що складаються з 100 і більше елементів, то для дітей ідеально підійдуть книги-пазли. Щоб не помилитися з вибором, рекомендуємо ознайомитися зі «шпаргалкою» для молодих батьків.

Детские книги с пазлами

Формат і сторінки

Сьогодні у продажу зустрічаються книги з пазлами для дітей декількох видів. Для самих маленьких краще вибирати видання з щільного крейдованого картону, з м'якими вставками і міцним палітуркою. Важливо щоб куточки сторінок мали закруглену форму, щоб малюк не поранився, якщо вирішить самостійно ознайомитися зі змістом книжки. Сторінки книги з яскравими реалістичними ілюстраціями можуть повністю або частково складатися з великих пазлів, які зручно взяти маленькою ручкою.

Тематика і смисловий зміст

Дитячі книжки в формі пазлів не повинні містити складний до сприйняття текст і картинки. Щоб викликати інтерес у малюків перших років життя, краще вибирати видання із зображенням персонажів літературних і народних казок, популярних мультфільмів («Вінкс», «Свинка Пеппа», «Міньйони», «Фіксікі» та ін.). Для дошкільнят можна купити розвиваючі книги-пазли, наприклад, з логічними завданнями.

Переваги здійснення покупок в дитячому інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Книжка з м'якими пазлами, купити яку з доставкою в Київ Ви можете в нашому віртуальному супермаркеті товарів для дітей, допоможе урізноманітнити дозвілля малюка, поступово розвинути у нього корисні навички та вміння. Ми пропонуємо широкий асортимент книг-пазлів для дітей різного віку:

  • Для хлопчиків і дівчаток на українському (в тому числі – з англійським перекладом) і російською мовами.
  • З казками, коміксами, розвиваючими завданнями від класичних і сучасних авторів.

Компанія «Носоріг» вже майже 3 роки радує маленьких читачів з різних куточків України новинками дитячої літератури від кращих українських видавництв («Ранок», «Промінь», «БАО», «Веско» та ін.). Продаж книг для дітей для нас не просто спосіб отримання прибутку, а можливість взяти особисту участь у долі цілого покоління! У нашому каталозі представлені видання з пазлами за найнижчою ціною. Замовити які Ви можете з оперативною доставкою перевіреними кур'єрськими службами в будь-яку точку на карті України. Щоб купити книжку-пазл прямо зараз, скористайтеся зручним функціоналом сайту, допомогою консультантів інтернет-магазину Nosorog.net.ua!