Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

7 грн - 1511 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Кубики, пірамідки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 239 пунктів
Піраміда

Піраміда
Maximus Кнопа

Важливу роль в житті кожного чада займають іграшки. Вони допомагають йому пізнавати навколишній світ, сприяють розвитку мислення, пам'яті, моторики. А також дозволяють більш тісне спілкування з батьками, з іншими дітками, що важливо в майбутньому для нього.

Пірамідка для дітей - задоволення в простих речах

Однією з таких потіх є пірамідка для дітей. Це улюблена багатьма малютками іграшка. Вона дає уявлення про розміри предметів, про обриси, так само вчить порівнювати їх між собою. Купити дитячу пірамідку можна з різного матеріалу, комплектації і формату. Але кожна цікава дуже і важлива в будь-якому віці. Вони розвивають дрібну і велику моторику, концентрацію уваги, посидючість, координацію рухів. А так само допомагають вивчати кольори під час гри і тренувати рахунок. Ця розвага їм дуже подобається, вони можуть сидіти годинами, то розбираючи її, то складаючи. За цим процесом цікаво спостерігати, тішитися першим успіхам, сприяти, якщо не виходить. Пірамідка для дітей виховує безліч позитивних якостей в них.

Ця потіха користується успіхом не у одного покоління

Іграшка кубики

Іграшка кубики
"Абетка + Арифметика ТехноК"

Ще є з розвиваючі кубики для малюків. Вони бувають як з дерева, так і з пластмаси, кольорові з малюнками арифметики і письма. Дерев'яні кубики для малят відрізняються своєю довговічністю, а пластикові тим, що більш легкі. Граючи з ними, дитина виробляє кмітливість, пам'ять, логіку, терпіння. Так само з їх допомогою знайомиться з літерами алфавіту і цифрами, що в подальшому полегшує їх вивчення, а значить і підготовку до школи. Дані забави для дітей це великий поштовх у розвитку.

Наш магазин працює для Вас

Відвідавши наш інтернет-магазин, Ви зможете купити дитячу пірамідку. А також Ви зможете знайти у нас дерев'яні кубики, від яких будете в захваті. З усім цим Ви так само знайдете:

  • Приємні ціни
  • Великий вибір
  • Швидку відправку

Заходьте на наш сайт nosorog.net.ua і вибирайте пірамідки, кубики, сортери, музичні іграшки. Запитуйте поради у менеджера і ми з радістю відповімо на всі питання. Ви залишитеся задоволені товаром, наданим Вашій увазі, ми це гарантуємо. Приємних покупок!