Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

6 грн - 1050 грн

Автор:

Серія книг:

Книги для найменших

Фільтри
Показані 1 - 36 із 693 пунктів

Книги для найменших — чарівний світ на долоні!

Книга з картинками для малюків має велике значення в складній, але такій цікавій справі, як виховання особистості рідного чоловічка! Завдання дбайливих батьків полягає в тому, щоб прищепити дитині любов до літератури з самого дитинства, адже спільне читання дозволяє поліпшити зорове сприйняття і зацікавити малюка в пізнанні навколишнього світу, поступово розвивати дрібну моторику крихітних пальчиків.

Кращі книги для дітей: які видання вибрати для першого знайомства з літературою?

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua ви можете вибрати і купити книги з казками для читання на ніч, розвиваючими віршами, лічилки, потішками, яскраві картонки-розкладачки, які допоможуть вам влаштувати для крихти міні-спектакль, захоплюючі м'які і картонні пазли. Книги для малят до року несуть в собі відповіді на безліч питань маленького почомучки. Слухаючи читання батьків, дитина поступово знайомиться з навколишнім світом, запам'ятовує слова і вирази які їй сподобалися, таким чином поповнюючи свій словниковий запас, вчиться сприймати різницю в інтонації дорослих.

Які фактори варто враховувати при виборі книг для немовлят і дітей до 2-3-х років? Піклуючись про благополуччя наших клієнтів, ми підготували невелику добірку порад для молодих батьків.

Книги: Киниги для самых маленьких

Різноманітність жанрів і форм

При виборі книг з картинками для малюків важливо не зациклюватися на конкретному жанрі, автора, форматі. В арсеналі батьків повинні бути збірники народних і літературних казок, розвиваюча література, твори класичних і сучасних авторів з барвистими картинками, пазлами і т. п. Такий підхід до формування домашньої дитячої бібліотеки сприяє всебічному розвитку дітей.

Вік дитини

Текстове наповнення м'яких і картонних книг для малюків знаходиться в прямій залежності від віку дитини. Для немовлят Ви можете сміливо купувати видання з картинками, без тексту. Ближче до року малюкові буде цікаво повторювати за мамою слівця з простих і добрих казок, невигадливі віршики. Дитячі книжки повинні містити інтелектуальні елементи — пазли, простенькі головоломки, секретні віконця і т. п.

Якість матеріалів

  • Міцність сторінок і обкладинки. З міркувань безпеки та з урахуванням особливостей тактильного сприйняття, для немовлят (до 3-х місяців) варто вибирати видання з тканини, з м'якими вставками. Для малюків постарше можна купувати книжки з щільного картону, але без гострих кутів.
  • Якісні контрастні ілюстрації, намагайтеся вибирати перші книги для найменших без дрібних, невиразних деталей. Звертайте увагу на екологічність матеріалів (якщо від книги разить різкий хімічний запах, фарба залишається на долонях, краще відмовитися від такої покупки).

Асортимент дитячої літератури для найменших в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Ви не так давно стали щасливими батьками, але вже хочете почати виховувати в дитині любов до літератури? У нашому каталозі ви знайдете цікаві і безпечні книжки для немовлят. Серед переваг здійснення покупок в нашому віртуальному супермаркеті варто відзначити:

  • Великий вибір літератури українською, англійською, російською мовою (понад 300 книг для найменших — в наявності, асортимент постійно оновлюється).
  • Економія часу (пошук книги та оформлення покупки за 5 хвилин!) і засобів (ціни на дитячі видання - від 4 грн.) Без шкоди якості. Ми відповідально підходимо до організації процесу продажу книг, співпрацюємо з кращими українськими видавництвами — «Веско», «Кредо», «БАО», «Ранок» та ін.
  • 2 варіанти оперативної доставки – кур'єрська, Новою Поштою (в будь-яку точку на карті України); для жителів Києва, Хмельницького, Вінниці є можливість самовивозу.