Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ціна

919 грн - 919 грн

Настільні рольові ігри (РПГ)

Фільтри

Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Настільні Сюжетно-Рольові Ігри РПГ (RPG) - Краща Ціна

Настільні ігри RPG— вид інтелектуальних розваг для дітей і дорослих, популярність якого в світі з кожним роком збільшується в геометричній прогресії. Сюжетно-рольові настолки допомагають на деякий час забути про побутові негаразди і зануритися у фантастичний світ, де Ви зможете повторити і навіть перевершити подвиги улюблених фантастичних і міфічних персонажів.

Настільні ігри RPG: особливості жанру

Що ж собою являють настільні ігри РПГ і в чому полягає суть ігрового процесу? Рольова гра дозволяє учасникам приміряти на себе роль фантастичних персонажів, які самі встановлюють цілі і прагнуть їх досягнути. Будь-який вчинок може так чи інакше змінити сюжет гри, саме Ви вирішуєте що станеться з героєм і вигаданим світом. Далі докладніше розглянемо особливості цього жанру.

Унікальність

Дорослі та дитячі сюжетно-рольові ігри, купити які ми пропонуємо в кілька кліків, мають ряд особливостей, що виділяють їх на тлі інших видів настолок:

  • Гра не відбудеться без ведучого.
  • У змаганні не може бути одного переможця.
  • Протягом гри учасникам постійно необхідно проявляти творчий потенціал.
  • Грати можна нескінченно довго, і RPG Вам ніколи не набридне!

Спорядження

Купити рольові ігри — найбільш простий і зручний варіант отримання атрибутики для початку грандіозного фантастичного бою. Зазвичай в такі набори входять:

  • Книга правил (керівництво для ведучого).
  • Ігрове поле (карта місцевості).
  • Сценарії пригод.
  • Картки з додатковими завданнями.
  • Фігурки персонажів.
  • Гральні кістки (для розрахунку ймовірностей).

Розподіл ролей

Один участник – один персонаж. При цьому гравець несе повну відповідальність за поведінкову модель і дії свого Героя. Але при цьому важливо не ототожнювати себе з ігровим персонажем, адже в пригоди бере участь вигаданий Герой.

Вимоги до команди

Настільні рольові ігри, купити які можна як для сімейного дозвілля, так і для захоплюючого вечора в колі друзів, передбачають участь кількох людей. Мінімум — ведучий і один учасник. Але оптимально створити команду з 4-5 гравців.

 

Ведучий

У сюжетно-рольових настолках головним гравцем прийнято вважати ведучого (майстра, оповідача). Зазвичай на цю роль вибирають досвідченого учасника, який чудово розбирається в правилах і здатний вести пригоду. Сюжет сценарію повністю підпорядкований ведучому. Кожне рішення ведучого – закон для гравців, який не прийнято заперечувати.

Правила

У книзі правил зазвичай міститься величезна кількість цифр і таблиць. Числові показники, які визначають силу, влучність, інші характеристики конкретного персонажа, дозволяють вирішити ситуацію, якщо ведучий вагається з трактуванням дії. Якщо Ви вирішили купити рольову гру для дітей або дорослих, то також повинні розуміти, що важлива роль в них відведена випадковості.

 

Купити настільні ігри РПГ в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Список відомих світу настільних рольових ігор досить широкий і щорічно його поповнюють нові настолки і доповнення до раніше випущеним бестселерів. Нашим клієнтам ми готові запропонувати дорослі і дитячі рольові ігри, купити які можна в кращих магазинах настолок по всьому світу:

  • Серія Descent (Лігво Змія, Маєток Воронів, Мандри у Темряві).
  • Серія Arkham Horror (Забуті таємниці, Знамення Каркози, Під Пірамідами, Хребти Божевілля) та ін.

У продаж надходять виключно оригінальні настолки, випущені під брендом Hobby World. Також в нашому каталозі Ви знайдете ігрові набори від інших відомих виробників. У нас Ви можете купити популярні настолки за дуже приємними цінами, з доставкою по Києву, в будь-яку точку на карті України. Також чекаємо Вас в оффлайн супермаркетах мережі «НОСОРОГ»!