Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

19 грн - 2797 грн

Музичний ефект

Світловий ефект

Тип розвитку

Кількість предметів

Сортери

Фільтри

Показані 1 - 36 із 196 пунктів
сортер Fisher-Price

Святковий торт Fisher-Price
з технологією Smart Stages

Коли в родині з'являється маленька лапочка, немає щасливіше цього моменту нічого. Разом з народженням чада додається турбот, які дуже-дуже приємні. Батьки намагаються дати йому найкраще, що тільки можна. До цього відноситься любов, турбота, виховання. А щоб збільшити кругозір, потрібно багато книжок, розваг, потіхи, які в цьому допоможуть. Сортери для дітей і є одними з таких.

Розвиваюча іграшка сортер

Наш інтернет магазин пропонує велику кількість забав для раннього розвитку дітей. Іграшка сортер не виняток тому. Це свого роду головоломка в контурі якої-небудь фігури з отворами різної форми. До всього ще плюс йдуть елементи, кожен з яких різний, але відповідає своєму ідентичному. Діти з його допомогою вивчають не тільки кольори, фігури, розвивають логіку, мислення, а так само надихаються творчо. Надалі це допомагає в малюванні, полегшує вивчення прописів. Вони подовгу можуть сидіти за цим заняттям, тренуючи в собі ще крім усього посидючість. Іграшка сортер подобається кожному, не тільки маленьким, навіть великим.

Купити, порадувавши крихітку, дуже просто.

Сортер з тваринами

Сортер-шестигранник
з тваринами

Витративши свій час, Ви не розчаруєтеся, тому що сортери для дітей у нас різноманітні, велика і цікава добірка. Бувають як найпростіші, маленькі, так і більш складні, великі. Є у вигляді годинника, за якими діти ще до всього пізнають цифри, знайомляться з його циферблатом, що в майбутньому полегшує розуміння в часі. Вибираючи, кожен підбирає собі такий, який вважає самим унікальним і підходящим. А ми з цим згідні, так як ніхто краще не знає свого малюка, ніж батьки. Ця потіха відмінний варіант для них, тому що вони тільки починають пізнавати світ, навчаються чомусь новому.

Для того, щоб Ви і Ваш карапуз залишилися задоволені, відвідайте наш сайт, nosorog.net.ua, там Ви знайдете:

  • якість
  • приємні ціни
  • великий вибір
  • швидку доставку

Все це ми Вам гарантуємо і завжди раді допомогти у виборі, будь то іграшка сортер, дитяча мозаїка, наукові гри, кубики, пірамідки. Задавайте питання, відповімо максимально швидко. Вдалих покупок!