Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

50 грн - 3200 грн

Стратегічні настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 37 пунктів

Стратегічні настільні ігри — немає місця випадковостям!

Хочете відволіктися від повсякденних турбот? Не знаєте яке захоплююче заняття запропонувати підлітку? Настільні ігри стратегії — чільна ланка в світі настолок! Спробуйте себе в ролі великого стратега! Гарантуємо, буде цікаво!

Стратегічні настільні ігри

У чому суть стратегічних настільних ігор?

Стратегії придбали чимало прихильників по всьому світу. І не випадково, адже цей вид ігрової діяльності не тільки цікаве захоплення, а й відмінна розминка для розуму, можливість з головою зануритися в захоплююче заняття!

Стратегічні настільні ігри, купити які сьогодні може собі дозволити людина з будь-яким достатком, що живе в будь-якій точці світу, можна охарактеризувати в трьох словах:

Аналіз

Щоб вийти у переможці, важливо ретельно проаналізувати ситуацію, яка спочатку склалася на ігровому полі.

Оцінка

Правильно оцінити результати аналітичного дослідження – ще один крок до омріяної перемоги.

Дія

І, нарешті, озброївшись раніше отриманими відомостями, власним досвідом і інтуїцією, можна створювати свою поведінкову модель і діяти!

Настільні стратегічні ігри про війну («Морський бій», «Війна століття» і інші.) припадуть до смаку як хлопчикам шкільного віку, так і дорослим чоловікам. А ось для юних леді і їх мам набагато ближче будуть настолки про моду, красу («Супер модель»), милих звіряток («Мавпочки-акробатки»). Всіх членів сім'ї здатна захопити настільна гра стратегія «Мисливці за скарбами проти привидів», купити яку Ви можете в кілька кліків, скориставшись функціоналом інтернет-магазину Nosorog.net.ua.

Настільна гра військова стратегія для дітей, як правило, максимально адаптована до дитячого світосприйняття, тому не несе загрози для психіки дитини, як думають багато батьків. У той же час, такі ігрові набори покликані навчити мислити, аналізувати, прогнозувати! Подібні навички знадобляться і в реальному житті. Невипадково знамениті військово-історичні настільні ігри минулих століть до теперішнього часу займають топові місця в рейтингах продажів по всьому світу!

Купити кращі ігри стратегії за дуже приємними цінами!

Тренування для розуму, які стануть в нагоді в житті. Чи вважаєте, що це гасло чергового тренінгу або семінару? Зовсім ні! Це узагальнена характеристика настолок стратегій. Купити такий ігровий набір в нашому віртуальному супермаркеті Ви можете:

  • Вибравши гру до душі з понад 30-ти найбільш затребуваних стратегій.
  • За доступною, економічно обґрунтованою ціною — від 35 гривень.
  • З 100% гарантією компенсації коштів при поверненні товару (у встановлені чинним законодавством терміни).
  • З можливістю самостійно забрати замовлення в пунктах самовивозу в Хмельницькому, Києві, Вінниці або вибрати оперативну кур'єрську доставку по Україні.