Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

9 грн - 687 грн

Тип спинки

Кількість відділень

Пенали шкільні

Фільтри

Показані 1 - 36 із 1506 пунктів

Пенал, яким дитина буде пишатися

Відповідь на питання "Чий пенал шкільний краще?" школярі шукають навіть старанніше, ніж змагаються в красі рюкзаків. Для хлопчиків і дівчаток вибір стильного канцелярського приладдя - справа честі; вони повинні бути досить круті (за мірками однокласників), сучасні, з зображеннями улюблених героїв з мультиків або мобільних іграшок.

Інтернет-магазин “Носорог” зібрав для Вас корисні поради, як дорослим обирати пенали для школи. Але пам'ятайте, наші поради не значать нічого, поки дитина сама не скаже Вам: "Ось відмінний пенал, беремо його."

Ваші та дитячі уявлення про красу і практичність можуть не збігатися. Але ми все ж пропонуємо купити пенал в школу, виходячи з переваг учня. А зі свого боку магазин вже подбав про те, щоб на полицях виявився виключно товар з перевіреною якістю. І ми беремо на себе зобов'язання по обміну або поверненню покупок, згідно із законодавством України.

Популярні різновиди пеналів

Якщо трапиться так, що дитина дозволить Вам купити пенал шкільний без його участі, визначтесь для початку з його конструкцією:

  • Книжка або розкладачка - кращий пенал для першокласника, спробуйте купити модель-розкладачку, щоб привчити школяра до порядку. У книжці-розкладачці є твердий каркас із вшитою гумкою, яка фіксує ручки, олівці, ластик та інше приладдя.
  • Косметичка - сучасна містка модель з тисячами класних варіантів дизайну. Виглядає подібно гаманцю, має тільки одне відділення, і чим більше предметів школяр помістить всередину, тим складніше знайти потрібний. Зазвичай косметички вибирають як сумочку суто під олівці або фломастери.
  • Тубус має циліндричну форму та закривається на блискавку. Це компактні пенали шкільні, які часто вибирають для старшокласників - вони люблять, коли в ранці немає нічого зайвого.
  • Трансформер - універсальний спосіб купити пенал шкільний для підлітка та догодити йому. Трансформери мають різні форми та дизайн, а об'єднує їх наявність купи містких відділень.

Окрім представлених моделей, існують також пластикові моделі-футляри з яскравими малюнками та окремими комірками для ручок, олівців і т.д. - зазвичай їх купують дошкільнятам.

Обираємо кращий дитячий пенал для школи

Всі пенали для дітей в школу красиві, і ціна відмінна. А ось на що дійсно варто звернути увагу:

Матеріал

  • Пластмаса легко миється, тримає форму, міцна, але на ній можуть залишатися подряпини.
  • Текстильні моделі представлені у багатьох виробників. Якість залежить від швів, наявності підкладки та щільності.
  • Ламінований картон поєднує легку вагу, міцність і стійкість до механічних пошкоджень. Один з найбільш практичних варіантів.

Якість, зручність, функціональність

Оцініть візуально, помістяться чи всередині як мінімум дві ручки, два олівці, лінійка, гумка, точилка. Подивіться, чи не зітреться картинка і наскільки легко пенал відкривається.

Вік дитини

Для першокласника ми рекомендуємо купувати виріб, що витримає активні ігри та ще не дуже дбайливе ставлення. Для підлітків і старшокласників пенали шкільні представлені з красивим оформленням, місткі і компактні. Простежте за тим, що виріб був якісним, а вибір стилю доручіть дитині - вийде ідеальний компроміс.

Де замовити пенал з доставкою?

В інтернет-магазині “Носорог” Ви можете замовити кращі пенали для школи. У нас великий асортимент, і можна зібратися до шкільного сезону недорого, отримавши необхідні товари в найближчому відділенні Нової пошти або навіть кур'єрською доставкою додому. До того ж, за умови покупки на суму понад 1000 грн, доставка - безкоштовна.

Проміняйте заморочливі подорожі по магазинам на комфортне перегортання стрічки товарів - це Ваша можливість підготуватися до школи вигідно, продумано і без батьківської втоми.