Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

5 грн - 465 грн

Блокноти для записів

Фільтри

Показані 1 - 36 із 1010 пунктів

В інтернет магазині «Носорог» ви можете недорого купити блокнот для школяра. Краще купувати відразу кілька штук. У школі канцелярське приладдя завжди потрібне, і стане в нагоді в наступних класах. Якщо випускник вступить до університету, там теж доводиться багато писати на папері, не дивлячись на поширення комп'ютерів. Блокнот купити корисно і для дорослих, записувати побачену або почуту інформацію. У пам'яті багато тримати неможливо, але на допомогу приходить зручна записна книжка.

Який блокнот обрати?

Щоб правильно підібрати та купити блокнот, зверніть увагу на такі характеристики:

  • розмір (формат);
  • кількість аркушів;
  • лінування;
  • кріплення;
  • обкладинка;

Популярні розміри - від стандартного аркуша для друку А4, до його восьмої частини А7. Кожен наступний за номером виходить зменшенням попереднього в два рази. До серії А близькі формати В, які трохи відрізняються співвідношенням сторін, довжиною і шириною. Якщо потрібно блокнот купити для носіння в кишені, підійде найменший. Бажано з міцною, стійкою до зносу обкладинкою із пластику, штучної шкіри, або з гнучкою інтегральною. А5 і А6 добре поміщаються в сумочці, для А4 потрібен портфель.

Лініювання в клітинку ідеально підходить для математичних задач. Блокнотик можна використовувати в якості чернетки, і потім переписати результати в чистовий зошит. Сторінки в лінійку зручні для швидкого конспектування, коли немає часу стежити за рівними лініями рядків. Але багато хто надає перевагу нелінованому паперу, на ньому краще виглядають малюнки, схеми, формули та обмежені блоки тексту.

Якщо писати і малювати необхідно тільки на парті або столі, зійде будь-яка обкладинка, навіть м'яка. Такий блокнот можна купити дешевше. Але при великій кількості листочків все ж краще тверда, картонна або з крафт картону. Вона не обтреплется при тривалому використанні.

Найпростіше кріплення - клейове. Нитка міцніше, ніж клей, але ще надійніше металева пружина або скоба. Для зниження вартості метал замінюють пластиком. Листочки, які пересуваються по пружині через отвори, не перегинаються по краях. При необхідності їх легко і акуратно відривають, щоб видалити або віддати записи.

Де купити блокнот?

Ціни в онлайн торгівлі мінімальні, та покупка з доставкою буде вигідною, якщо як слід заповнити кошик покупця. Рекомендується купувати блокноти разом з олівцями, ручками, фломастерами, ластиком і іншими аксесуарами. На нашому сайті nosorog.net.ua можна швидко і зручно оформити своє замовлення, а доставка здійснюється по всій території України.