Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

24 грн - 1995 грн

Музичний ефект

Світловий ефект

Кількість деталей (шт.)

Дитячі набори професій

Фільтри

Показані 1 - 36 із 211 пунктів
Дитяча кухня

Інтерактивна кухня
Smoby Tefal Master Red

Тематичні ігрові набори - основа сюжетно-рольових ігор

Багато психологів вважають, що рольові ігри дуже важливі для формування особистості в дитячому віці. Під час забав, дітлахи знайомляться з тонкощами різних професій - таким чином, вони будуть поступово освоювати навички, котрі знадобляться їм у дорослому житті. У нашому інтернет магазині Ви знайдете величезний асортимент товарів, серед яких Ви зможете підібрати саме ті ігрові набори для дівчаток, які сподобаються Вашій дитині.

Як вибрати набір іграшок?

Напевно у кожної дівчини був мініатюрний посуд, в якому вона готували їсти і годувала своїх улюблених лялечок. Ігрові набори для дівчаток вчать їх бути домогосподарками та юними модницями. Перш, ніж купити ігрові набори, потрібно врахувати деякі моменти:

  • Матеріали. Вони повинні бути виготовлені з сертифікованої сировини та пофарбовані виключно безпечними барвниками.
  • Вікова категорія. Всі вони відповідають певному віку - в наборчиках для найменших відсутні дрібні деталі.

У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете продукцію знаменитих брендів, яка відповідає прийнятим нормам і стандартам якості. Пропонуємо Вашій увазі тематичні ігрові набори для дівчаток і хлопчиків:

Ігровий намет

Ігровий намет PEPPA
ЧАРІВНИЙ ЗАМОК Пеппі

  • дитяча кухня
  • набір лікаря
  • будуарні столики
  • дитячі інструменти для хлопчиків

Кожен хлопчисько із захопленням спостерігає за батьком, коли він лагодить що-небудь в будинку. І йому так хочеться скористатися шуруповертом і допомогти татові закрутити гвинтик. Якщо маленький чоловік вже з ранніх років намагається навчитися забивати цвяхи, дитячі інструменти для хлопчиків - це чудовий варіант! З їх допомогою вони будуть відчувати себе самим справжніми майстрами, які вміють управлятися з гайковим ключем, молотком, дрилем і викруткою, та й Ви будете спокійні, що малюки не пораняться «дорослими» інструментами. До того ж, сучасні набори настільки цікаві та захоплюючі, що синочок надовго відволічеться від цифрових гаджетів, і не захоче просто сидіти в планшеті та дивитися мультфільми.

Дитячі інструменти для хлопчиків в інтернет-магазині «Носорог»

Якщо Ви не знаєте, що подарувати малюкові на день народження, Новий Рік або День Святого Миколая - повірте, кращого подарунка не знайти! З ними він буде не тільки розвиватися, а й отримувати естетичне задоволення. Купити тематичні ігрові набори Ви можете через кошик - всього за пару кліків. Якщо у Вас виникли будь-які запитання - сміливо звертайтеся до нас! Наші доброзичливі менеджери з радістю нададуть необхідну інформацію, проконсультують з приводу вибору і допоможуть оформити замовлення протягом декількох хвилин. Доставка здійснюється по всій території України, надійними кур'єрськими службами.Крім цього, дивіться й інші категорії товарів, котрі можуть Вас зацікавити: ляльки, машинки, техніка, зброя, роботи.