Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

0 грн - 1050 грн

Автор:

Серія книг:

Книжки-картонки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 1144 пунктів

Книжки-картонки— кращі видання для найменших!

Маленька дитина в сім'ї — це радість в кожній миті, і, звичайно ж, люблячі батьки, бабусі і дідусі хочуть дати малюкові найкраще, забезпечити йому щасливе і безтурботне дитинство. Яскраві і незвичайні книжки-картонки обов'язково привернуть увагу крихітки, допоможуть розвинути тактильне сприйняття і уяву, поліпшити дрібну моторику.

Обираємо книги-картонки правильно!

Часи тотального дефіциту дитячих товарів залишилися далеко позаду, і сьогодні купити книжки картонки для малюків в Україні може собі дозволити кожен турботливий батько. На жаль, далеко не всі сучасні видання здатні задовольнити вимогам до якості, безпеки, графічного і текстового змісту дитячих книг.

При виборі книжок-картонок для самих маленьких важливо враховувати рекомендації психологів і педагогів.

Книжки картонки для детей

З 5-ти місяців

У цьому віці у маленької дитини значно підвищується рухова активність і інтерес до вивчення оточуючих його предметів. Малюк з радістю буде спостерігати за метаморфозами, які мама-чарівниця буде проробляти з книжками-розкладачками.

З 6-ти місяців до 3-х років

Дитина продовжує активно пізнавати світ, і навіть намагається пробувати його в буквальному сенсі «на зуб». Однорічному малюку вже можна запропонувати самостійно подивитися книжку з щільного картону з великим шрифтом і красивими ілюстраціями. При цьому важливо щоб краї сторінок були закруглені (об гострі кути малюк може поранитися).

З 3-х до 4-х років

Дитина вже знає деякі літери і намагається знайти їх в книжках-картонках, тому шрифт повинен бути великим і зрозумілим, а картинки – пояснюючими текстове наповнення сторінки. Казки, книжки про природу, тварин, з коротенькими пізнавальними чотиривіршами допоможуть розвинути у дитини любов до читання.

Замовити книжки-картонки для дітей в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Бажаєте порадувати дитину несподіваним сюрпризом? Купити книжки картонки - корисна і потрібна річ в будинку, де підростає маленький почемучка! Интернет-магазин Nosorog.net.ua пропонує більше 1000 книг для самих маленьких, які здатні порадувати батьків прекрасним співвідношенням ціни і якості, а дитину - цікавим змістом. У нашому каталозі Ви знайдете книжки для дітей:

  • Українською, російською, англійською мовою з великим шрифтом і барвистими ілюстраціями.
  • Навчальні в ігровій формі читанню, рахунку, правилам поведінки, про природу, навколишні предмети та ін.
  • Від популярних українських видавництв «А-ба-ба-га-ла-ма-га», «Ранок», «БАО» та ін.
  • З казками, оповіданнями, віршами, потішками, лічилками, коміксами від українських і зарубіжних авторів.
  • У твердій та м'якій палітурці, розкладайки, з фігурно вирізаними краями, віконцями, об'ємними вставками, ростоміри і ін.

Продаж книжок-картонок малюкам здійснюється в нашому інтернет-магазині на максимально вигідних для молодих батьків умовах. Ми напряму співпрацюємо з великими видавництвами і готові гарантувати якість кожної книги, конкурентоспроможність цін.

5 «ЗА» здійснення покупок у віртуальному супермаркеті дитячих товарів Nosorog.net.ua:

  • Широкий асортимент продукції (постійно оновлюється).
  • Гранично доступні ціни (нижче, ніж в стаціонарних магазинах).
  • Акції, розіграші, вигідна програма лояльності.
  • Оперативна доставка по Києву, в будь-який населений пункт України (поштою, популярними кур'єрськими службами).
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Бажаєте купити дитячі книги для найменших, але виникли питання по товару, варіантів оплати і доставки? Задайте їх консультантам інтернет-магазину Nosorog.net.ua!