Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ціна

791 грн - 791 грн

Вігвами дитячі

Фільтри

Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Вігвами для дітей або дитячі будиночки з тканини

Дитячий вігвам - це легке кімнатне шатро, в якому дитина може вільно проводити час, грати з друзями, вчитися або просто відпочивати. Зазвичай виконаний з тканини, має розбірний каркас. На ринку дитячих товарів представлений у вигляді наметів, будиночків, тварин та вігвамів з кількома “кімнатами” з'єднаних тунелем.

Що ж це таке та у чому їхня користь для ваших малюків?

Важко уявити собі людину, яка в дитинстві не будувала власний будиночок з покривал та подушок. Маленькі діти часто створюють особистий затишний простір, в якому вони відчувають себе по-справжньому в безпеці.

Створити такий куточок комфорту, який ідеально впишеться в інтер'єр і буде безпечним, можна за допомогою дитячого вігвама, де в оточенні улюблених іграшок дітлахи можуть сидіти годинами.

Які ж є види ігрових дитячих наметів та будиночків?

види дитячих вігвамів фото

  • Дитячий намет з тунелем - просторий вид ігрової хатинки. З таким наметом у дитини з’являється більше простору та власної території. Також його можна використовувати як коридор між двома шатрами. Частини намету з’єднуються між собою за допомогою блискавки.
  • Тунелі - відмінно підходять для малюків, які вже навчилися повзати. Зазвичай такі тунелі виконані з нейлону або інших тканин. У тунелі можна ховатися, повзати, або використовувати його як укриття для інших іграшок - все залежить тільки від фантазії та бажання ваших діточок.
  • Шатро або вігвам - мають розбірний каркас з планок (дерев'яних, пластикових, металевих). Їх можна вийняти, щоб скласти для зберігання або, щоб випрати тканинну.

Вігвам для дітей може бути доповнений декоративними подушками, пледами, кишеньками. Зазвичай в комплекті до вігвама йде дно або килимок, що дозволяє використовувати його на вулиці.

Всі ці види дитячих хатинок бувають як великих, так і маленьких розмірів. І, що саме головне, все це ви зумієте привести в «бойову готовність» за лічені хвилини, подарувавши дітям нові можливості для ігор.

Користь для дітей:

  • Перше і головне - це забезпечує вашу малечу особистим простором, що позитивно впливає на розвиток дитини. Психологи відзначають, що постійний пильний нагляд батьків, вихователів у дитячому садочку, вчителів та родичів може бути величезним стресом для дитини. Тому так важливо облаштувати свій затишний куточок для дитини.
  • Допомагає зблизитися з рідними та друзями. Дитячий вігвам - прекрасне місце для ігор. Під час веселощів дитина розслабляється і їй легше знайти спільну мову з іншими дітками. Це особливо актуально для замкнутих і сором'язливих дітей, яким важко йти на контакт.
  • Виступає в ролі декору. Що не кажіть, а дитячий будиночок оригінально прикрасить дитячу кімнату. Більш того, вігвам відмінно впишеться в будь-яку квартиру, незалежно від розмірів і стилістичних спрямувань.
  • Дитячі намети для ігор розвивають безліч корисних навичок. Якщо це тунель, то малюк рано чи пізно захоче в ньому повзати, а це позитивно впливає на розвиток мозку та опорно-рухового апарату.

До речі, на затишному м'якому килимку, який йде у комплекті до вігвама дітям простіше засипати, ніж у часом незручному ліжечку. Педіатри навіть рекомендують не переносити малюка в ліжко, якщо він заснув у вігвамі вдень.

Як вибрати дитячий вігвам?

Тканина

Надавати перевагу краще натуральним та гіпоалергенним тканинам. В ідеалі, весь будиночок повинен бути зі світлої тканини, а фасад - з кольорової. Всередині вігваму повинно бути світло, щоб не було навантаження на зір дитини. Також важливо враховувати де буде знаходитись дитячий будиночок. Якщо на вулиці, то краще купити вігвам з водонепроникної тканини.

Каркас

Рейки повинні бути стійкі та щільно зафіксовані. Для малюків до 3-х років варто обирати легкі каркаси, наприклад пластикові. Для дітей старшого віку зверніть увагу на намети з металевими вставками.

Розмір

Розміри дитячих наметів залежать від розмірів вашого житла та віку дитини. Для невеликих квартир можна підібрати компактні вігвами. Якщо ж у малюка є своя кімната або вігвам планується використовувати на свіжому повітрі, можна підібрати варіанти трохи більше.

Наявність вікон або дверей

Віконця повинні бути на протилежних сторонах дитячого вігваму. Це дасть змогу провітрювати будиночок. Нехай «дверцята» виготовлені з тонкої тканини та в цілому символічні - все ж вони дарують відчуття більшого захисту та комфорту.

Інтернет-магазин «Носорог» пропонує купити вігвам дитячий зручно та недорого

На нашому сайті представлений великий вибір якісних куренів-вігвамів для малюків. У цьому розділі ви знайдете великий асортимент різної цінової категорії та на будь-який смак.

Наші консультанти з радістю проконсультують вас і допоможуть з вибором. Завдяки нашій швидкій доставці по всій Україні ви отримаєте свій товар дуже скоро. Подаруйте своїй дитині неймовірні емоції та щасливі спогади.