Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Автор:

Серія книг:

Книги для дітей

Фільтри

Показані 1 - 36 із 8054 пунктів

Цікаві книги для дітей - корисний подарунок для привабливого дозвілля і саморозвитку!

Бажаєте захопити дитину цікавим і корисним заняттям, змусити відірватися від перегляду мультиків і примітивних ігор на телефоні, планшеті, ноутбуці? Сучасна дитяча література допоможе Вам впоратися з цим непростим, але вирішуваним завданням! Широкий вибір книг для дитячого читання за доступними цінами Ви знайдете на сторінках інтернет-магазину Nosorog.net.ua! У нашому каталозі представлені барвисті видання з цікавими казками, оповіданнями, віршами про представників рослинного і тваринного світу, про людські відносини, з захоплюючими фантастичними і пригодницькими сюжетами, інше.

Дитяча література для малят, дошколят, підлітків

Наймодніші і високотехнологічні гаджети не здатні замінити собою добрі і розумні книги для дітей. Але щоб дитина дійсно захопилась читанням і вивченням барвистих ілюстрацій, батькам важливо відповідально підійти до вибору книг для хлопчиків і дівчаток.

Книги: Детская литература

Для найменших

Щоб з ранніх років прищепити малюкові любов до літератури краще почати зі спільного читання з обговоренням простих сюжетів і переглядом барвистих ілюстрацій. Книжка зі вставками у вигляді пазлів, рухомих картинок допоможуть Вам розіграти цілий казковий «спектакль» з дійовими особами.

Для дошколят

Дітям у віці 4-5 років варто купити дитячі книги з ілюстраціями і простеньким текстовим змістом. Важливо звернути увагу на розмір і чіткість шрифту, тому що в цьому віці малюки активно починають шукати знайомі букви.

Для початкової школи

Дитина вже вміє читати і простежувати нескладні логічні ланцюжки. У цьому віці можна поступово починати освоєння дитячих книг англійською, французькою мовами. Але не варто захоплюватися творами зі складними, витіюватими сюжетами, які молодшим школярам сприймати складно. Народні та літературні казки, вірші про природу, дружбу - оптимальний варіант для цього віку.

Для школярів середньої та старшої ланки

Зазвичай підлітки в змозі самостійно приймати рішення, що читати поза шкільною програмою. Подорослівших хлопчиків і дівчаток можуть зацікавити новинки книг в жанрі фентезі, захоплюючі пригоди, комікси, дитячі детективи, енциклопедії тощо. Дозвольте дитині бути самостійним і вибрати видання на свій смак з змістовного каталогу віртуального супермаркету Nosorog.net.ua!

Замовити хороші дитячі книги в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Поповнити домашню колекцію книг для дітей тепер можна в кілька кліків мишкою! Більше немає необхідності витрачати час, якого у сучасних батьків не так вже й багато, на відвідування стаціонарних книгарень. Наш інтернет-супермаркет дитячих товарів готовий запропонувати клієнтам з різних куточків України:

  • Більше 7 000 популярних дитячих книг на різних мовах (українська, російська, англійська, польська, французька та ін.).
  • Видання у вигляді наборів для виробів, пазлів, невеликих картонок-розкладачок з коротенькими віршами і казками для самих маленьких.
  • Розвиваючу літературу, повісті та оповідання, енциклопедії для хлопчиків і дівчаток дошкільного, шкільного віку.
  • Навчальні посібники для додаткових занять з читання, математики, історії, природознавства та ін.
  • Книги різних форматів в м'якій і твердій палітурці, з яскравими і барвистими ілюстраціями, наклейками, м'якими вставками за недорогою ціною !

Продаж дитячих товарів здійснюється з оперативною доставкою поштою, перевіреними кур'єрськими службами до Києва, інші регіони України. Для жителів Хмельницького є можливість самовивозу. Відстежити наявність потрібної книги для дошкільнят Ви можете в зручний час, в режимі он-лайн. Ми готові на практиці довести, що корисну літературу для дитини можна купити дешево, швидко, зручно!