Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

129 грн - 7999 грн

Торгова марка:

Світловий ефект

Ляльки ЛОЛ Сюрприз (LOL Surprise)

Фільтри

Показані 1 - 36 із 49 пунктів

Ляльки ЛОЛ Сюрприз (LOL Surprise) У Кулі – кращий подарунок для маленької принцеси!

Ляльки ЛОЛ Оригінал — приємний і незабутній подарунок, який неодмінно припаде до смаку вашій дитині. Мініатюрні фігурки дівчаток з великими виразними очима всього за якихось пару років підкорили планету, і стали найбажанішим сюрпризом для кожної маленької принцеси. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете оригінальні набори з колекції Surprise від бренду L.O.L, які:

  • Включають в себе мініатюрних лялечок (чарівних принцес, гнучких танцівниць, стильних модниць, спортсменок, кумедних пупсів і ін.), Наряди і аксесуари для персонажа, карту колекціонера і багато іншого
  • Створюють ефект несподіванки, відкривають безмежні можливості для колекціонування і захоплюючих ігор.
  • Виконано з гіпоалергенних матеріалів і упаковані в «чарівний» шар.

Що ховається під яскравою обкладинкою іграшки ЛОЛ?

Про ляльок ЛОЛ не чув, напевно, тільки ледачий, і їх величезна популярність в світі обумовлена ​​не тільки новизною і оригінальним, незаяложені дизайном. Іграшки ЛОЛ допомагають розвивати уяву, пам'ять і мову, дрібну моторику, комунікативні навички, здатні з раннього віку (рекомендований вік – від 3-5 лет) прищеплювати дитині гарний смак і почуття стилю.

Дитячі кульки LOL, купити які Ви можете в кілька кліків, скориставшись зручним функціоналом нашого інтернет-магазину, преставляють собою багатошарову іграшку-сюрприз, здатну подарувати маленькій дівчинці море радості та позитивних емоцій.

Куклы и акссесуары: Вся колекция кукол лол

Шар

Вміст

1

Таємне послання (загадка від творців LOL, в оригінальних наборах — англійською мовою) зі стікером-відгадкою.

2

Наклейки для колекційного листка, які містять корисну інформацію про властивості маляток ЛОЛ.

3-6

Іграшкова пляшечка, взуття та одяг з м'якого пластику, стильні аксесуари.

7

Оригінальна лялечка висотою 9 см, яка може пити, плюватися водою, пускати її з вух, змінювати колір та ін. У кожної іграшки з колекції LOL є своя унікальна особливість!

Купити LOL Surprise в інтернет-магазині Nosorog.net.ua!

Все ще в роздумах чим порадувати дитини в день народження, напередодні чарівних новорічних свят, заохотити за хорошу поведінку? Купити лялька ЛОЛ в кулі Оригінал в нашому магазині іграшок для дітей Ви можете за вигідною ціною, з оперативною доставкою по Києву, в будь-який регіон України.

Ми здійснюємо продаж дитячих іграшок, книг, наборів для творчості з 2015 року, і за цей час нам вдалося завоювати репутацію порядної і обов'язкового продавця. Ми готові запропонувати клієнтам кілька зручних варіантів оплати і доставки, гарантуємо 100% компенсацію коштів при поверненні товару.

Щоб уточнити подробиці по замовленню, отримати найактуальнішу інформацію про знижки, акції, програми лояльності, зв'яжіться зручним способом з менеджером інтернет-магазину Nosorog.net.ua!