Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

1960 грн - 13560 грн

Вид коляски

Система амортизації

Прогулянкові коляски

Фільтри

Показані 1 - 36 із 65 пунктів

прогулянкові коляски фото

Обираємо прогулянкову коляску

Коли ваш малюк підріс і навчився самостійно сидіти, настає час активного пізнання світу і довгих прогулянок, тому що дитина все більше перебуває в активному режимі та досліджує світ. У цій ситуації на допомогу дитині приходить легка прогулянкова коляска, що розширює огляд малюка. Давайте поговоримо про те, чому варто приділити увагу при виборі прогулянкової коляски та яку слід купити дитячу коляску для дитини, що підросла.

Стабільність коляски

Перш за все, коляска повинна бути стійкою, інакше дитина може випадково перекинутися разом з нею, намагаючись дістати предмет який його зацікавив. Намагайтеся не обирати занадто полегшені або занадто важкі та громіздкі варіанти прогулянкових. Також на стійкість впливає кількість і тип коліс. Спарені колеса підвищують стійкість.

Які колеса краще?

Наступний важливий критерій при виборі коляски - це прохідність. Враховуйте той факт, що, чим більше діаметр коліс, якщо Ви зробили свій вибір в цьому напрямку, тим легше вона буде долати брудну вибоїсту дорогу. Від їх кількості та діаметра залежить маневреність в цілому. Найзручнішим варіантом вважається наявність восьми коліс (всі парні).

Безпека - важливий фактор

Коляска обов'язково повинна бути безпечною та мати п'ятиточковий ремінь безпеки і захисний поручень (бампер), який прикріплений на рівні живота дитини та захищає малюка від випадіння. Щоб захистити дитину від дощу, якщо під час прогулянки вас застала негода, обов'язково повинен бути капюшон і чохол для ніжок.

Наявність основних функцій

Велике значення має функціональність коляски. У це поняття входить наявність перекидної ручки, що дозволяє котити дитину як обличчям до себе, так і по ходу руху. Вона повинна мати кілька положень спинки, щоб малюк під час прогулянки, міг спати комфортно розташувавшись. Тканина, з якої виготовлена коляска, повинна легко пратись.

Крім усього перерахованого велике значення має компактність. Особливо зручною в цьому плані, вважається коляска-тростина. Завдяки зручному складанню, вона займає мало місця та просто незамінна в сімейних подорожах і прогулянках.

Ціни на прогулянкові коляски

Обираючи коляску, варто відзначити й такий критерій як вартість. У вартість виробу входить комфорт і безпека дитини, тому слід уникати найдешевших моделей. З огляду на порівняно недовгий період експлуатації, подумайте і про доцільність купівлі найдорожчих моделей. Бажаємо вам вдалої покупки!