Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

0 грн - 809 грн

Тематика енциклопедії

Автор:

Серія книг:

Енциклопедії для дітей

Фільтри

Показані 1 - 36 із 718 пунктів

Кращі енциклопедії для самих маленьких, дошкільнят, підлітків!

«Чому?», «Навіщо?», «Хто такий?» і «Що таке?» — молодим батькам потрібно бути готовими дати відповідь на несподіване запитання, адже малюк активно пізнає світ, який для нього цікавий у всіх проявах. Щоб полегшити собі завдання, рекомендуємо Вам придбати кращі енциклопедії для дітей з оперативною доставкою по Києву, в інші міста України!

На що звернути увагу при виборі дитячої енциклопедії?

Вибір енциклопедії для дівчинки або хлопчика з величезного асортименту книг, представлених на сторінках інтернет-магазинуNosorog.net.ua — непросте завдання навіть для досвідчених батьків. Перш ніж переходити до перегляду змістовного і барвистого каталогу, пропонуємо визначитися з критеріями, які важливо враховувати при виборі дитячої енциклопедії.

детские книги:енциклопедии

Вік і стать дитини

На титульній сторінці зазвичай вказується вікова категорія маленьких читачів. Але тут все індивідуально і залежить від рівня розвитку дитини. Так, енциклопедії розраховані на вік 8-10 років можуть припасти до смаку і шестирічкам. Сьогодні не важко буде знайти пізнавальні книжки для дітей від 3-х років —енціклопедіі для маленьких принцес, про тваринний і рослинний світ, про автомобілі, техніку, різної військової атрибутики, які стануть прекрасним подарунком для пустотливого хлопчиська.

Цілі і завдання покупки

Вашу дитину цікавить конкретна тематика? Варто поглибити знання зі шкільного предмету? У каталозі нашого інтернет-магазину Ви знайдете енциклопедії про рослини, тварин, космосу, планеті Земля, спорті, видатних особистостей, присвячені окремим галузям науки і людського життя, правилам безпеки, етикету.

Що ховається під барвистою обкладинкою?

Деякі недобросовісні видавництва під барвистою і презентабельною обкладинкою розміщують блоки сторінок з газетного паперу з сумнівної якості ілюстраціями і малоцікавим змістом. Такі книжки можуть нашкодити здоров'ю дитини, відбити у нього бажання читати. У хорошій енциклопедії для дошкільнят повинні бути якісні (НЕ графічні!) ілюстрації, доступний до розуміння інформаційний матеріал, надрукований великим розбірливим шрифтом.

Замовити енциклопедії для самих маленьких і старших дітей в інтернет-магазині Nosorog.net.ua!

Купити дитячі книги українською, російською, іноземними мовами сьогодні можна як в книжкових магазинах міста, так і в віртуальних супермаркетах, на сторінках яких зібрані тисячі якісних і цікавих дитячих енциклопедій. Наша компанія пропонує до продажу більше 500 інформативних і барвистих видань за цінами від 30-ти гривень за книгу! Переваги замовлення книг в інтернет-магазині Nosorog.net.ua:

  • Відмінна якість і приємні ціни.
  • Вигідна програма лояльності, акції, розіграші.
  • Персональні консультації професійних консультантів.
  • Регулярне поповнення асортименту новинками дитячої літератури.

Купити книги та інші дитячі товари можна на умовах самовивозу або оперативної відправки надійними кур'єрськими службами в будь-яку точку на карті України!