Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

26 грн - 1945 грн

Класичні настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 134 пунктів

Класичні настільні ігри — над ними не владний час!

Настільні ігри — невід'ємна частина світової культурної спадщини. Перші настолки, на думку вчених та археологів, з'явилися задовго до нового часу, і вже тоді викликали чималий інтерес у людей будь-якого віку, незалежно від соціального стану, релігійних переконань і життєвих позицій. Кращі настільні ігри зі скарбнички різних країн і народів Ви можете вибрати і купити, скориставшись зручним функціоналом інтернет-магазину Nosorog.net.ua! На сторінках зручного електронного каталогу ми зібрали найцікавіші і захоплюючі ігрові набори на будь-який смак і гаманець!

Класичні настільні ігри

Які класичні настолки сьогодні в тренді?

У наш час класичні настільні ігри зазнали певних змін, але їх суть залишилася такою ж, як і сотні років тому. Просто виробники постаралися зробити ігрові набори максимально зручними та цікавими для дітей і дорослих. Так, у продажу можна зустріти шахи, шашки, нарди з магнітною поверхнею, які зручно взяти в дорогу, лото і доміно з зображеннями мультяшних персонажів.

Пропонуємо Вашій увазі ТОП-5 популярних настільних ігор, яким вже кілька століть, а то й тисячоліть, вдається утримувати інтерес людей з різних країн:

Шахи і шашки

Ігри, які розраховані на 2-х гравців, припускають наявність ігрового поля (класична дошка — 8 х 8 клітин, які чергуються темними і світлими сегментами), фігур або фішок. Суперники змагаються в умінні швидко і правильно вибудовувати логічні ланцюжки, математичні комбінації, застосовувати їх на практиці.

Нарди

Сприяють розвитку стратегічного мислення, навичок усного рахунку. Головне завдання гравців, пройти фішками-шашками повне коло по ігровому полю, яке поділено на дві частини, скинути їх всі за межі дошки раніше суперника. Для нард характерно вплив випадку (кількість можливих ходів визначається за допомогою підкидання гральних кісток).

Лото

Азартна гра з італійськими коренями, яка передбачає участь 2-8 гравців. У класичний ігровий набір входять картки, барила, фішки. У продажу також можна зустріти лото, які окрім розважальної, виконують дидактичну функцію (для навчання малюків правилам дорожнього руху, розвитку комбінаторного мислення у школярів та ін.) .

Доміно

Настільна гра з більш ніж 1000-річною історією, суть якої полягає у вибудовуванні правильних комбінацій кісточок. Символи з набору, як правило, наділені числовим значенням. На дитячих Доміношках можуть бути зображені мультяшні персонажі, різні предмети. Такі настільні ігри для дітей зазвичай спрямовані на розвиток мислення, пам'яті, логіки, комунікативних навичок.

Дженга

Відносно молода гра (винайдена в 1970 році), яка сприяє розвитку дрібної моторики, координації рухів. «Вежа» складається з безлічі сегментів, які гравці по черзі витягають з нижніх рівнів і добудовують з них верхні «поверхи». Доторкатися до споруди можна лише однією рукою! «Вежа» може впасти в будь-який момент, як від необережного руху учасника, так і від легкого подиху вітерця (вплив випадковості).

Купити настільні ігри класичні в віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua!Продаж наборів для організації настільних ігор здійснюється нашим інтернет-магазином на максимально вигідних для клієнтів умовах:

  • Широкий асортимент (постійно оновлюється)— більше 50-ти класичних ігор, купити які можна за ціною від 19,34 гривень!
  • Тільки якісні товари для дітей і дорослих (ми напряму співпрацюємо з перевіреними виробниками і офіційними дистриб'юторами).
  • Доступні ціни, які значно нижче, ніж в магазинах і супермаркетах Вашого міста!
  • Оперативна доставка по Києву, в інші міста України!