Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

11 грн - 1050 грн

Лизуни та антистрес іграшки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 202 пунктів
Іграшка-лізун

Іграшка-лізун
Mesh Squish Ball

Дитяча іграшка лизун - незвичайна забавка. У наш час на прилавках магазинів з'явилося різноманітніття іграшок. Основна маса з них знайома нам, проте є і такі, які дуже незвичайні. Саме такою і є дитяча іграшка лизун. Іноді нашим дітям набридають звичні потіхи такі як машинки, ляльки та інше, які коштують не так дешево в порівнянні з ним. Дана розвага за розміром і вартістю здатна розвивати фантазію та уяву малюка. Його полюбили не тільки малятка, а й дорослі за дивовижні якості, притаманні йому. При киданні об стінку він розмазується, прилипаючи, а після приймає звичайний для нього стан. При цьому, не забруднює долоні і не залишає слідів на поверхні предметів. У його компоненти входить ньютонівская рідина, яка цікавить маленьких хіміків.

Дитяча іграшка лизун - на будь-який смак

Іграшка лизун купити можна в коробочці, баночці або пакетику. Колір і конфігурацію теж вибираєте на свій смак, їх величезна чисельність. Вони бувають у формі тварин, овочів, фруктів, різних фігур. Своєю консистенцією мають здатність тренувати моторику пальчиків. При натисканні, з нього вилазять бульбашки. Так само кожен має приємний аромат.

Іграшка-антистрес

Іграшка-антистрес
"Зірка"

Іграшки антистрес в інернет-магазині “Носорог”

А ще хочемо звернути Вашу увагу на іграшки антистрес, яких зараз безліч і великий вибір. Вони виготовляються з гуми, з дрібними вусиками чи голками, при контакті з ними розвивається активність і сенсорика. Більшість з них оснащені світловими і звуковими ефектами, від них в захваті як карапузи, так і батьки. Коли натискаєш на неї, починають блимати різнокольорові вогники, особливо це дієво в темряві. У нашому інтернет магазині http://nosorog.net.ua/ не тільки іграшка лизун купити можна, але так само інші іграшки антистрес:

  • жуйку для рук
  • пожирателя
  • виростайку

Весь товар високоякісний, величезний асортимент з доступними цінами. Заглянувши до нас, Ви не розчаруєтеся, ми Вам це обіцяємо.