Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

33 грн - 819 грн

Настільні ігри в дорогу

Фільтри

Показані 1 - 36 із 58 пунктів

Дорожні настільні ігри — захоплююче заняття для дорослих і малят!

Плануєте далеку поїздку сім'єю або в компанії друзів, і бажаєте провести час в дорозі не нудно, з користю для всіх учасників подорожі? З компактними настільними іграми для дітей і дорослих час пролетить непомітно, і від поїздки у Вас залишаться виключно позитивні спогади!

Настольные дорожные игры

Яку настолку взяти з собою в подорож?

Настільні ігри в дорогу — не зовсім звичайні ігрові набори, адже під час поїздок в поїзді, на автобусі, власним авто досить важко розгорнути повноцінне ігрове поле зі звичними фішками, кубиками і іншою атрибутикою, яка просто-напросто буде розлітатися по салону при наїзді на кочки, гальмуванні, під час входження в черговий поворот. Настільні ігри в поїзд, автобус, для подорожей на автомобілі повинні володіти такими споживчими якостями:

Компактний розмір

В обмежених дорожніх умовах розгортання масштабного ігрового поля викличе масу незручностей, в той час як компактні барвисті головоломки для самих маленьких, дитячі ігри в карти, міні-версії популярних домашніх настолок чудово підійдуть для цікавого дозвілля в дорозі.

Магнітна поверхня

Серед завзятих мандрівників великою популярністю користуються міні настільні ігри з магнітною поверхнею, яким не страшні ніякі потрясіння і різкі поштовхи. Всі предмети гарантовано залишаться на своїх місцях, навіть якщо Ви вирішите на час відкласти ігрову атрибутику, а потім продовжити партію.

Мінімум дрібних деталей

Ігри з великою кількістю дрібних предметів (виняток – магнітні) краще відкласти до прибуття в кінцеву точку подорожі або залишити вдома, оскільки велика ймовірність того, що невеликого розміру елементи (кістки, фігурки, шахи, доміно та ін.) назавжди загубляться в салоні, і Ви більше не зможете користуватися ігровим набором.

Якість матеріалів

Особливу увагу варто приділити якості матеріалів. Ігри з неламінованого картону або паперу, з крихкими елементами, які можуть розбитися при падінні – не найкраще рішення для поїздки. Перевагу краще віддати наборам з міцного пластику, дерева, м'яким пазлам, ламінованими картками і т.п.

Купити дорожні настільні ігри у віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua

Наша компанія займається продажем товарів для дітей різного віку вже більше 3-х років, і готова запропонувати широкий асортимент ігрових наборів по гранично доступними цінами! Скориставшись електронним каталогом інтернет-магазину Nosorog.net.ua, Вы можете:

  • Вибрати підходящий варіант з більш 30-ти популярних ігрових наборів в дорожньому форматі.
  • Купити настільні ігри в дорогу за дуже приємними цінами — від 29 гривень!
  • Скористатися перевагами бонусної програми, вигідними пропозиціями для нових і постійних клієнтів.
  • Замовити товари на умовах самовивозу (Київ, Хмельницький, Вінниця), з оперативною доставкою перевіреними кур'єрськими службами в будь-який населений пункт України.

Сподіваємося, що настільні дорожні гри, купити які Ви можете в кілька кліків, без відриву від важливих справ, допоможуть скрасити дозвілля під час поїздок і викличуть виключно позитивні емоції у всіх учасників подорожі. Приємних Вам покупок і гарного настрою!