Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

15 грн - 2237 грн

Музичний ефект

Світловий ефект

Неваляшки та дзиги

Фільтри

Показані 1 - 36 із 51 пунктів
Неваляшка

Неваляшка іграшка

Неваляшка іграшка, чи як її ще називають в народі Ванька-встанька- це була перша гра декількох поколінь людей в радянському союзі. Принцип дії її такий, що в всередині неї присутнє грузило, яке не дає їй перевернутися. Хитаючись з одного боку в інший, неваляшка іграшка займає постійно одне і те ж положення. Це свого роду брязкальце, яке безпечне і зручне для дитини своєю формою. Виготовляється в яскравих кольорах, їм цікаво з нею грати. Як тільки карапуз її упустить, вона тут же самостійно приймає стояче положення. Розвиває координацію рухів, слух, уяву, колірне сприйняття. Неваляшка іграшка купити - значить доставити малюкові масу задоволення.

Юла дитяча - для маленьких непосид

Юла дитяча іграшка, друга назва її дзига, яка під час обертання тримається незмінною точки опори. Коли її швидкість зменшується, юла починає відхилятися від вертикалі і падає. Це захоплююча потіха, з якою буде цікаво дитині в будь-якому віці. Її енергійні рухи захоплюють так, що він може довго сидіти, граючи з нею. Кожен раз при накручуванні її дитина тренує свої ручки, що розвиває дрібну моторику і відчуття рівноваги. Вона проста в експлуатації і приносить величезну радість діткам. Виготовляють її з матеріалу, який не шкідливий у використанні, колоритний і барвистий. Так само присутні звукові і колірні ефекти, що подвійно захоплююче.

Юла

Юла дитячая

Чому варто купувати у нас?

Юла дитяча і неваляшка іграшка купити можна в нашому інтернет-магазині nosorog.net.ua. У нас Ви знайдете не тільки їх, але і безліч іншого товару:

У нас часте надходження нового товару з сировини вищого ґатунку, легкий пошук на сайті, ціни, які приємно Вас здивують, привабливі акції, що важливо. Відправка покупки в той же день або на наступний, не пізніше. Так само працюємо з накладеним платежем, пересилання по всій Україні. Все це для наших дорогих покупців. Відвідайте нас і наш консультант допоможе Вам з вибором. Приємних покупок!